PLATFORMA FX currenex

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

W okienku Charts ustaw może inną opcje niż obecnie - ja mogę nawet 10sobie dodać okienek...

Masz 3usatwienia okienek - spróbuj przestawić na inne.

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

czy można ustawić sobie profile??
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Zainstalowalem ta platforme i :lol: :shock: jakos ciezko mi sie przelaczyc z MT4 na to. W ogole zle sie patrzy na wykresy, a zrobienie prostych czynnosci jakos dziwnie jest skomplikowane.
Czy to tylko moje odczucie? Czy to mija po jakims czasie uzytkowania?

Czy jest jakas opcja wrzucenia szybkich przyciskow na pasek u gory. Bo nie widze na wierzchu podstawowych narzedzi jak pozioma linia, ewentualnie cos do rysowania kanalow.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Chyba nie ma i to mnie denerwuje. W ogóle duzo opcji nie ma. Wkurza mnie motyw jak kursor myszki chwilę postoi na wykresie i zaraz pokazuje sie okno, w którym napisana jest lista wskażników ipt. itd

Dodano po 2 minutach:

Jak ustawiam profil to po włączeniu go ponownie chciałbym aby był taki jaki go zapisałem a tak nie jest.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

MajorGC pisze:Zainstalowalem ta platforme i Laughing Shocked jakos ciezko mi sie przelaczyc z MT4 na to. W ogole zle sie patrzy na wykresy, a zrobienie prostych czynnosci jakos dziwnie jest skomplikowane.
Czy to tylko moje odczucie?
Niestety nie, przy szybkim rynku też nie daję rady, nie mogę nadążyć za rynkiem, szczególnie utrudnia mi że nie mogę składać zleceń market z obronnymi oraz to że nie mogę ustawić aby zlecenia np. w modyfikacjach podążały za rynkiem czyli naciskam zlecenie i wyskakują mi gotowe parametry,a tak jest u pozostałych. brokerów ....
Kovis obiecał że zrobią instrukcje po polsku ,może tam znajdziemy jakieś rozwiązania i ułatwienia...?.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nie chcę narzekać ale moim skromnym zdaniem to platforma trochę uboga. Spodziewałem się naprawdę rozbudowanej ale cóż mówi się trudno. Możemy mieć nadzieję, że coś się zmieni :wink:

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Nie chcę narzekać ale moim skromnym zdaniem to platforma trochę uboga
Nie, nie w tym problem,moim zdaniem to nawet zaleta...ponieważ i dzięki temu chodzi lepiej i szybciej..
Problem podstawowy to to co napisałem wyżej...ponieważ narażamy się na nieograniczone ryzyko// myślę że jest jakiś sposób tylko musimy do tego dojść....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

zz dla mnie problem jest wyglad wizualny wykresow i poruszanie sie po nich. Zupelnie niekomfortowe jest w porownaniu do MT4, a sama analiza na nich jest jakas taka dziwna.

Lipa bedzie jesli to jest powod dla jakiego nie mialbym przejsc na blackhorse.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

zz ale ja mówię np jak masz narysowany prostokąt, to żeby coś z nim zrobić to trzeba kliknąc prawym wybrac funkcję i dopiero można go edytować. Żeby skasować element trzeba wybrać delete, a poźniej jeszcze zaznaczyć krzyżykiem element który che sie usunąć. Takie małe niuanse ale mnie to troche drażni. Takich przykładów mógłbym wymienić jeszcze parę. :wink:

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

Helium pisze:zz ale ja mówię np jak masz narysowany prostokąt, to żeby coś z nim zrobić to trzeba kliknąc prawym wybrac funkcję i dopiero można go edytować. Żeby skasować element trzeba wybrać delete, a poźniej jeszcze zaznaczyć krzyżykiem element który che sie usunąć. Takie małe niuanse ale mnie to troche drażni. Takich przykładów mógłbym wymienić jeszcze parę. :wink:
Analizę możesz robić w mt4 a tu składać tylko zlecenia jeśli jest Ci nieporęcznie

ODPOWIEDZ