SLOW DOWN, BUDDY, please .....
Całe życie cierpie na nie trzymanie się zasad, jak np. stosowanie w jednym systemie róznych typów wejść....
Jestem stary ale mam czas wreszcie robic coś porządnie..... żadnych CT tradów, żadnych touchów, teraz tu i teraz tylko bede grał zgodnośc sentymentów M5 i H1 o czym mają świadczyć układy MA's i BO poziomów dziennych i NIC więcej -- (TYLKO JA OCZYWIŚCIE)...
Te dupogodziny (swoją drogą najlepsze kiedykolwiek słyszane określenie męczenia wykresów) weekendowe pokazały mi że ten prosty system posiada duży potencjał i jest bezpieczny, jeśłi tylko przestrzegasz w/w zgodność.... bez sensu w mojej sytuacji jest ryzykowanie innych wejśc tak długo az nie nabiore wprawy i rutyny... ja nie musze robić codziennie tradów ani nie muszę robić ich kilka, kilkanaście... spokojnie (z tego już wyrosłem jakiś czas temu), to były naprawdę dobrze zainwestowane dupogodziny (

) ..... jak to mówił jeden z forum, świeczka po świeczce, świeczka po świeczce...
Najważniejsze dla mnie , w najbliższym okresie będzie zrobienie powiedzmy 50 tradów (bez narzucania czasokresu), 50 tradów, które będą zawarte zgodnie z podstawową metodologią ksiązkowe).... każdy trade zajęty niezgodnie z przyjętym systemem, zeruje licznik.....
No i jeszcze ciągle nie rozwiązane pivoty z dziennymi jakoś się uporalem, ale teraz weekly mi się nie zgadzają...
Zobaczymy we wtorek, będę porównywał kilka żródeł, muszę dojść do jakiegoś clue sam...
Póki co serdecznie Panu dziękuję za dotychczasową pomoc ... naprawdę jest mi bardzo miło