po ruchu 5.8 pipsa zgodnym z kierunkiem pozycji powinniem SL przeskoczyć na BE+1.4, ale do tego jeszcze droga daleka, bo się kiszą z ceną na maxa

zobaczymy jak zamkną kolejną H1, bo męczacy taki brendzel co robią

No będzie ciekawieniemiaszek pisze:przestawiłem SL, bo coś mocno kombinują a nadal nie chcą schodzić niżej
patrząc na H1, pierwsze zamknięcie świecy poniżej D_Pivot, ale równość knotów wcześniejszych świeczek gdzie się cena odbijała daje do myślenia![]()
wszystkie znaki na niebie i układ średnich są jak najbardziej zgodne z moją pozycją, ale to jest rynek i trzeba się mieć na baczności, bo pewność i rutyna gubi![]()
jeżeli puści 1.1302/00 to wpadnie TP, a jak nie to trzeba będzie zamknąć z palca i popatrzeć na nowe rozdanie
wiem, zerkałem na Twoje pozycje...Mpapiez pisze:No będzie ciekawieniemiaszek pisze:przestawiłem SL, bo coś mocno kombinują a nadal nie chcą schodzić niżej
patrząc na H1, pierwsze zamknięcie świecy poniżej D_Pivot, ale równość knotów wcześniejszych świeczek gdzie się cena odbijała daje do myślenia![]()
wszystkie znaki na niebie i układ średnich są jak najbardziej zgodne z moją pozycją, ale to jest rynek i trzeba się mieć na baczności, bo pewność i rutyna gubi![]()
jeżeli puści 1.1302/00 to wpadnie TP, a jak nie to trzeba będzie zamknąć z palca i popatrzeć na nowe rozdanie.
Jesteśmy pod dwóch różnych stronach !
Na razie 1.13 nabiliniemiaszek pisze:SL przeskoczył na BE+1.4
jeszcze trochę brakuje, ale po 28 pipkach od poziomu wejścia, ruszy TS z przesunięciem SL co 5 pipsówMpapiez pisze:Na razie 1.13 nabiliniemiaszek pisze:SL przeskoczył na BE+1.4.
Jak utrzymają M15 poniżej 1.13 to już gorszy znak dla mnie. Ale zobaczymy, może nabijają ludzi w butelke dalej.