No cóż, przez 1,5 miesiąca natrzaskałeś już 80 tradów, więc za pare mies. będziesz dysponować już naprawdę w miarę wiarygodną statystycznie liczbą transakcji - sam dojdziesz wtedy do wniosku czy lepiej ingerować w to, czy nie

sorki za te moje narzekania, ale reaguję na to co widzę na wykresie...Zeziu07 pisze:Cześć, śledzę od dawna
Niemiaszek weź mi powiedz czemu zamykasz przed TP? Wynika to z założeń? Czy strach przed SL/BE?
Pytam bo nie idzie tego słuchać, że zamknięte na +2 a weszłoby TP![]()
Miałem ten sam problem. Wziąłem excela, policzyłem kilka scenariuszy - zamykanie, przuswanie itp. Wyszło wszystko jak na tacy. Od razu wyniki się poprawiły - proste i skuteczne do zrobienia
wiem, zawsze chciałoby się więcej i trochę mnie to zaczyna irytować, ale ogólnego wyniku nie ma co psuć, bo pipsa do pipsaMarcifx pisze:I znów mogłoby być 20 pipsow więcej
faktycznie ta wpadka na ujku nie fajnie wygląda, ale cóż zrobić nie fartjacek472 pisze:Gratuluje oby tak dalej trzymam kciuki!! Przejrzałem twoją historie na fxbook gdyby nie ten minus na UJ to byłaby perfekcja w tradowaniu![]()
Gdy nie ma w histori SL to jak prowadzisz pozycje?
Jaką płatnością najlepiej zdeponować środki do tickmill? dotpay może być? nie biorą prowizji?