Pie
- candleelephants2
- Gaduła
Myślałem kiedyś o tym. Jest rutyna jest nuda. Myślę, że jestem wstanie oddzielić konto standart od tego for fun. Zobaczymy. W ogóle jestem zdania, że takie konto do zabawy z małą gotówką może pomóc w dyscyplinie. Po prostu czasami trzeba się wyszaleć. Ale być może masz rację. Będę uważałcandleelephants2 pisze:sentyment nie sentyment hazardzisty lepiej nie zbudzać w sobie. Jest rutyna, jest dobrze;)

its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
AK
Sprawa jest przemyślana my friend.Q600 pisze:To zwieksz ryzyko przy tych samych zasadach

trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK
Tak więc zaczęło się. Trochę spamu zarzucę ale myślę, że wartościowego.
Biorę się za piramidowanie pierwsza próba na audzie nie udana. Druga na euro - ok. O tym dalej. Najpierw aud.
To chyba z wczoraj już nie pamiętam. Zerknijcie sobie na wyższy tf jak chcecie się wgłębić dlaczego tam. Mi bardziej zależy na rozegraniu.
Ogólny zarys.

Wejścia dokładne.

Stopy przestawiony i dodane wejście.

strefa kluczowa i nie przebiliśmy jej. Skończyło się na -15 razem. Też zerknijcie sobie jak to się dalej rozegrało. Niestety na bieżąco mogłem tylko screeny robić. Za to na euro bardziej się postarałem z opisem.

Biorę się za piramidowanie pierwsza próba na audzie nie udana. Druga na euro - ok. O tym dalej. Najpierw aud.
To chyba z wczoraj już nie pamiętam. Zerknijcie sobie na wyższy tf jak chcecie się wgłębić dlaczego tam. Mi bardziej zależy na rozegraniu.
Ogólny zarys.

Wejścia dokładne.

Stopy przestawiony i dodane wejście.

strefa kluczowa i nie przebiliśmy jej. Skończyło się na -15 razem. Też zerknijcie sobie jak to się dalej rozegrało. Niestety na bieżąco mogłem tylko screeny robić. Za to na euro bardziej się postarałem z opisem.

trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK
Dobra teraz czas na super spam bo zawierający 17 screenów.
wejście

zarys wyższy tf

teraz aktualny przebieg

koniec

nie wiem ile pipsów wyszło, nie chce mi się liczyć ale 200% zrobione

wejście

zarys wyższy tf

teraz aktualny przebieg

koniec

nie wiem ile pipsów wyszło, nie chce mi się liczyć ale 200% zrobione

trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK
Cieszę się bardzo Songo, że przydatne. Zamierzam rozbudować trochę przekazywanie wiedzy i stworzenie grupy, która będzie mi w tym pomagać. Nie wiem jak to będzie jeszcze wygląda bo z jednej strony mogłoby być bezpłatne albo procent od zysków a z drugiej nie chce mi się szlajać po sądach i notariuszach i pisać umów. Wymyśliłem, że do grupy będą wchodzić tylko ludzie z polecenia albo tych, których ja wybiorę. Jak macie pomysły to piszcie. Mi, w każdym razie, nie chce się pisać samemu do siebie bo ja tego nie potrzebuję.Songo89K pisze:ładnie to rozegrałeś,pięknie wszystko opisałeś,i już mam odpowiedź na moje domysły co się wczoraj wydarzyło że tak wyskoczyło.
Bardzo dobra lekcja.
trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK