PANTERA
-
- Uczestnik
PANTERA
Witajcie,
interesuje się FX od 3 lat, zdązyłem nawet wyczyscic realny depozyt. W tym roku odbylem pewne szkolenie LIVE, gdzie nauczylem sie systemu PANTERA, na ktorym gram juz 2 miesiąc na małym depozycie, korzystając z irlandzkiego brokera shelbournemarkets.
Moje zalozenie na kazdy dzień to 10 pkt (determinuje wartosc kazdego z nich).
Używam średnich kroczących EMA 9, 19 i 49, dziennych Pivot Pointów i numerów psychologicznych.
Za kazdym razem czekam az cena przebije PP czy nr psychologiczny, skrzyzują sie średnie i moim sygnalem do wejsci jest zamknięcie się czerwonej lub zielonej swiecy (w zaleznosci od kierunku) ponizej lub powyzej PP czy nr psych.
Gram na Brent Crude i Light Crude, DAX i WALL Street.
Od jakiegos czasu obserwuje edka, ale moje sygnaly nie występują na tej czy innych parach walutowych zbyt często. Udało mi się raz zebrac 50 pkt ( w zeszly wtorek) przy okazji publikacji danych (zamowienie oczekujące 5pkt powyzej ostatniego szczytu).
Dziennie udaje mi się zebrac od 10 - 20 pkt.
Slędze to forum juz od ponad roku i dlatego tez pisze o tym systemie tutaj, bo nie ukrywam jestem początkujący, a chciałbym uczy c się od najlepszych.
Chciałbym zapytac czy moglibyscie zaopiniować system, którego uzywam.
dziekuje i pozdrawiam,
May the pips be with you.
interesuje się FX od 3 lat, zdązyłem nawet wyczyscic realny depozyt. W tym roku odbylem pewne szkolenie LIVE, gdzie nauczylem sie systemu PANTERA, na ktorym gram juz 2 miesiąc na małym depozycie, korzystając z irlandzkiego brokera shelbournemarkets.
Używam średnich kroczących EMA 9, 19 i 49, dziennych Pivot Pointów i numerów psychologicznych.
Za kazdym razem czekam az cena przebije PP czy nr psychologiczny, skrzyzują sie średnie i moim sygnalem do wejsci jest zamknięcie się czerwonej lub zielonej swiecy (w zaleznosci od kierunku) ponizej lub powyzej PP czy nr psych.
Od jakiegos czasu obserwuje edka, ale moje sygnaly nie występują na tej czy innych parach walutowych zbyt często. Udało mi się raz zebrac 50 pkt ( w zeszly wtorek) przy okazji publikacji danych (zamowienie oczekujące 5pkt powyzej ostatniego szczytu).
Dziennie udaje mi się zebrac od 10 - 20 pkt.
Slędze to forum juz od ponad roku i dlatego tez pisze o tym systemie tutaj, bo nie ukrywam jestem początkujący, a chciałbym uczy c się od najlepszych.
Chciałbym zapytac czy moglibyscie zaopiniować system, którego uzywam.
dziekuje i pozdrawiam,
May the pips be with you.
Re: PANTERA
Witaj,
Jak wrzucisz parę screenów z wejściami to łatwiej będzie cokolwiek powiedzieć bez nadmiernego używania wyobraźni...
Jak wrzucisz parę screenów z wejściami to łatwiej będzie cokolwiek powiedzieć bez nadmiernego używania wyobraźni...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
ehh zarabiac na wall street, od czasu filmu z douglasem , marzenie wielukaszlembitem pisze: Gram na Brent Crude i Light Crude, DAX i WALL Street.
No i jak z tymi screenami? Bo nie za abrdzo mogę poświecić czas by się domyślać o co kaman
Zwłaszcza z grą na wall street 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- Janek Trader
- Pasjonat
Wall Street ?
chyba chodzi o indexy z N. Jorku
chyba chodzi o indexy z N. Jorku
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
-
- Uczestnik
Witam!
Ja również używam systemu Pantera. Dokładniej to od 4 miesięcy. Trzymaj się tego systemu bo naprawdę jest świetny. Np. w tym świetnym miesiącu jakim jest styczeń, codziennie osiągam swój target (10-20pkt) i miałem tylko jedno stratne wejście na początku miesiąca, które tego samego dnia odrobiłem. Pozostaje dojść do poziomu 100EUR na punkt i nic więcej nie potrzeba:) Jak najbardziej polecam!
Pozdrawiam!
Ja również używam systemu Pantera. Dokładniej to od 4 miesięcy. Trzymaj się tego systemu bo naprawdę jest świetny. Np. w tym świetnym miesiącu jakim jest styczeń, codziennie osiągam swój target (10-20pkt) i miałem tylko jedno stratne wejście na początku miesiąca, które tego samego dnia odrobiłem. Pozostaje dojść do poziomu 100EUR na punkt i nic więcej nie potrzeba:) Jak najbardziej polecam!
Pozdrawiam!
Witaj.kaszlembitem pisze:Witajcie,
dziekuje i pozdrawiam,
Możesz napisać jakiego używasz timeframe?
Pzdr
Też używam tego systemu i też jestem zadowolony bo nie muszę natrzepać punktów. Z tym że opis który jest w poście rozpoczynającym jest dość niekompletny.
Przesyłam kilka screenów.
Wejścia zaznaczone są krótkimi zielonymi liniami. Na screenach jest zawsze kilka instrumentów bo jeden z warunków systemu to synchronizacja wejścia z innymi wpływającymi na siebie nawzajem.
To są moje stare screeny, ale jak się spodoba to mogę wrzucać codziennie wejścia złapane na bieżąco.
-- Dodano: 30 sty 2014, 18:25 --
Przesyłam kilka screenów.
Wejścia zaznaczone są krótkimi zielonymi liniami. Na screenach jest zawsze kilka instrumentów bo jeden z warunków systemu to synchronizacja wejścia z innymi wpływającymi na siebie nawzajem.
To są moje stare screeny, ale jak się spodoba to mogę wrzucać codziennie wejścia złapane na bieżąco.
-- Dodano: 30 sty 2014, 18:25 --
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Uczestnik
Witaj.
Pzdr[/quote]
Witaj,
założeniem było szukanie set upu na M5, a trigger na M1.
pzdr,
Pzdr[/quote]
Witaj,
założeniem było szukanie set upu na M5, a trigger na M1.
pzdr,