ninjaproject pisze: 10 mar 2021, 15:27
marcinex pisze: 10 mar 2021, 14:07
Oszukani na maxa przez Pacifica Group, Global Maxis i Goldflame w programie Państwo w Państwie u Przemysława Talkowskiego odc. z 9.10.2021 r.! Zapoznajcie się z metodami oszustwa, nie dajcie się złapać i podawajcie dalej ku przestrodze nieświadomym!!!
https://www.youtube.com/watch?v=PGqISJCGLEo
Oszustwa i nieprawidłowości na rynku forex, kryptowalut i platfrom inwestycyjnych. Oszuści wyłudzają od nieświadomych inwestorów setki tysięcy złotych a następnie wmanewrowują w jeszcze większe długi. Co można zrobić jeśli padłeś ofiarą nieuczciwego brokera? Jak odzyskać wyłudzone środki? Jak poradzić sobie z bankiem? Jak skutecznie uwolnić się od brokerów oszustów? Gościem Przemysława Talkowskiego są adwokat Patryk Przeździecki, senator Lidia Staroń oraz prokuratorzy prokuratury krajowej. Pokrzywdzonym jest pan Wiesław, górnik po wypadku, którego brokerzy wpuścili w wieluset-tysięczne długi. KNF nie działa, Policja nie pomaga, banki żerują na ofiarach forexu i kryptowalut. Porażający i bardzo pouczający materiał!
Rozpowszechniajcie ten film na mediach społecznych!
Ja już tak zrobiłem!
Im więcej, tym trafi do większej ilości ludzi.
Właśnie, trzeba ludzi uświadamiać. Mam też pytanie do bardziej uświadomionych, czy jest szansa na odzyskanie kasy z przelewu bankowego? Zg łosiłem to już kilka razy, dali mi do przydziału babkę z banku z którą załatwiam anulowanie przelewu, pod warunkiem że kasa nie jest na "kajmanach". Awięc, ponawiam pytanie, jak % oceniacie szansę na anulowanie? Ciekawe czy da się odzyskać pieniądze...