oszukany przez Markets Com\Safecap

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
ziggi
Uczestnik
Uczestnik

oszukany przez Markets Com\Safecap

Nieprzeczytany post autor: ziggi »

witam zostałem oszukany przez Markets com\Safecap - szukam innych poszkodowanych aby odzyskać wspólnie kasę - jeżeli macie taką sytuację mam prawnika który ma już kilku poszkodowanych ale im wiecej oszukanych tym lepsza szansa na odzyskanie.
tel. 602 360 569

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Re: oszukany przez Markets Com\Safecap

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

sorry ale nie mogę sie już powstrzymać. Kto Ci tam kazał inwestować ? Kazdy na tym forum i nie tylko zna broków chwastów. Są polscy i nie tylko uczciwi brokerzy. Owszem maja większe prowizje-- dlaczego --bo swiadczą usługi z których muszą mieć na koszty i zyski. Chciwość jednak nakazuje oszczędzać grosze aby tracić tysiące. Potem płacz i zgrzytanie zębów. Potem pełna mobilizacja aby odzyskać część depo-- o zysku można zapomnieć.

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

akurat markets.com jako safecap wycofało sie z Polski kilka lat temu więc przypuszczam, że załozyłes rachunek sam z siebie nieprzymuszony przez żadnych sprzedawców-naciągaczy?

Awatar użytkownika
PokrzywdzeniNaForex
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: PokrzywdzeniNaForex »

Jakieś 6 miesięcy temu Markers.com działajace pod cypryjską spółką Safecam przerzuciło swoich klientów do Keystock.com pod grecką spółką Nuntius Broker.

Do końca ubieglego roku Safecap działało w najlepsze na polskim rynku.

Ze swojej strony możemy tylko ostrzec forumowiczów przed współpracą z tymi firmami. Autor wątku nie jest jedynym poszkodowanym, w całej Polsce jest mnóstwo osób w podobnej sytuacji jak on.

Życzymy sukcesów w walce z Marktes.com, pozdrawiamy!

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

ok. może niedokładnie się wyraziłem. Chodziło mi o to, że od 2013 roku nie mają tu swojego przedstawicielstwa a jedynie swoich IB. Keystock wygląda bardzo podobnie do strony markets.com więc to pewnie po prostu ich nowa marka handlowa, bo markets.com nie ma już najlepszej opinii :lol:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

ziggi pisze:witam zostałem oszukany przez Markets com\Safecap - szukam innych poszkodowanych aby odzyskać wspólnie kasę - jeżeli macie taką sytuację mam prawnika który ma już kilku poszkodowanych ale im wiecej oszukanych tym lepsza szansa na odzyskanie.
tel. 602 360 569
a moze napisz w jaki sposob oszukany? Co dokladnie Ci zrobili?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

highend pisze:
ziggi pisze:witam zostałem oszukany przez Markets com\Safecap - szukam innych poszkodowanych aby odzyskać wspólnie kasę - jeżeli macie taką sytuację mam prawnika który ma już kilku poszkodowanych ale im wiecej oszukanych tym lepsza szansa na odzyskanie.
tel. 602 360 569
a moze napisz w jaki sposob oszukany? Co dokladnie Ci zrobili?
mysle ze wyczyscili depozyt ale to tylko depozyt wiec nie wiem po co ta akcja ze oszukali broki czyli inaczej Bucket Shopy zgarniaja depozyty klientow na tym polega model biznesu tak jak zaklady bukmacherskie zakladasz sie z nimi czy cos spadnie czy wzrosnie jak zreszta kazdy biznes na swiecie opiera sie na sciaganiu kapitalu od innych to jest kapitalizm :p

This is Sparta!!!
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

ciekawe jak broker moze wyczyscic depozyt? winny raczej trader, który przelewarował itd...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

fxinvest
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: fxinvest »

keystock.com to ich nowa marka, poprzednia ma bardzo złą opinie :?

ziggi
Uczestnik
Uczestnik

Postępowanie grupowe przeciwko Markets.com / Keystock.com/ S

Nieprzeczytany post autor: ziggi »

Postępowanie grupowe przeciwko Markets.com / Keystock.com / Safecap / Nuntius Brokerage & Investment Services

W związku z falą skarg kierowanych do Kancelarii przez klientów firm inwestycyjnych Safecap oraz Nuntius Brokerage & Investment Services (operatorów platform: Markets.com i Keystock.com) informujemy o rozpoczęciu przyjmowania zgłoszeń od osób zainteresowanych wspólnym dochodzeniem roszczeń przeciwko wymienionym podmiotom w ramach postępowania grupowego.

Aby zgłosić wstępny udział do sprawy prosimy o przesłanie do nas wiadomości e-mail na adres forex@przezdziecki.eu zawierającej następujące dane:
◾imię i nazwisko
◾numer telefonu
◾krótki opis sytuacji wraz z wskazaniem przyczyny i wysokości utraconych środków
◾wyciąg z rachunku transakcyjnego (tzw. statement).

W razie potrzeby uzyskania bardziej szczegółowych informacji służymy pomocą i zachęcamy do kontaktu poprzez e-mail, bądź telefon.

link do strony:
http://przezdziecki.eu/?p=1018

ODPOWIEDZ