oszukany przez Markets Com\Safecap
oszukany przez Markets Com\Safecap
witam zostałem oszukany przez Markets com\Safecap - szukam innych poszkodowanych aby odzyskać wspólnie kasę - jeżeli macie taką sytuację mam prawnika który ma już kilku poszkodowanych ale im wiecej oszukanych tym lepsza szansa na odzyskanie.
tel. 602 360 569
tel. 602 360 569
-
- Pasjonat
Re: oszukany przez Markets Com\Safecap
sorry ale nie mogę sie już powstrzymać. Kto Ci tam kazał inwestować ? Kazdy na tym forum i nie tylko zna broków chwastów. Są polscy i nie tylko uczciwi brokerzy. Owszem maja większe prowizje-- dlaczego --bo swiadczą usługi z których muszą mieć na koszty i zyski. Chciwość jednak nakazuje oszczędzać grosze aby tracić tysiące. Potem płacz i zgrzytanie zębów. Potem pełna mobilizacja aby odzyskać część depo-- o zysku można zapomnieć.
- MowmiSasiad
- Pasjonat
akurat markets.com jako safecap wycofało sie z Polski kilka lat temu więc przypuszczam, że załozyłes rachunek sam z siebie nieprzymuszony przez żadnych sprzedawców-naciągaczy?
- PokrzywdzeniNaForex
- Stały bywalec
Jakieś 6 miesięcy temu Markers.com działajace pod cypryjską spółką Safecam przerzuciło swoich klientów do Keystock.com pod grecką spółką Nuntius Broker.
Do końca ubieglego roku Safecap działało w najlepsze na polskim rynku.
Ze swojej strony możemy tylko ostrzec forumowiczów przed współpracą z tymi firmami. Autor wątku nie jest jedynym poszkodowanym, w całej Polsce jest mnóstwo osób w podobnej sytuacji jak on.
Życzymy sukcesów w walce z Marktes.com, pozdrawiamy!
Do końca ubieglego roku Safecap działało w najlepsze na polskim rynku.
Ze swojej strony możemy tylko ostrzec forumowiczów przed współpracą z tymi firmami. Autor wątku nie jest jedynym poszkodowanym, w całej Polsce jest mnóstwo osób w podobnej sytuacji jak on.
Życzymy sukcesów w walce z Marktes.com, pozdrawiamy!
- MowmiSasiad
- Pasjonat
ok. może niedokładnie się wyraziłem. Chodziło mi o to, że od 2013 roku nie mają tu swojego przedstawicielstwa a jedynie swoich IB. Keystock wygląda bardzo podobnie do strony markets.com więc to pewnie po prostu ich nowa marka handlowa, bo markets.com nie ma już najlepszej opinii 

a moze napisz w jaki sposob oszukany? Co dokladnie Ci zrobili?ziggi pisze:witam zostałem oszukany przez Markets com\Safecap - szukam innych poszkodowanych aby odzyskać wspólnie kasę - jeżeli macie taką sytuację mam prawnika który ma już kilku poszkodowanych ale im wiecej oszukanych tym lepsza szansa na odzyskanie.
tel. 602 360 569
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
mysle ze wyczyscili depozyt ale to tylko depozyt wiec nie wiem po co ta akcja ze oszukali broki czyli inaczej Bucket Shopy zgarniaja depozyty klientow na tym polega model biznesu tak jak zaklady bukmacherskie zakladasz sie z nimi czy cos spadnie czy wzrosnie jak zreszta kazdy biznes na swiecie opiera sie na sciaganiu kapitalu od innych to jest kapitalizmhighend pisze:a moze napisz w jaki sposob oszukany? Co dokladnie Ci zrobili?ziggi pisze:witam zostałem oszukany przez Markets com\Safecap - szukam innych poszkodowanych aby odzyskać wspólnie kasę - jeżeli macie taką sytuację mam prawnika który ma już kilku poszkodowanych ale im wiecej oszukanych tym lepsza szansa na odzyskanie.
tel. 602 360 569

This is Sparta!!!
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
ciekawe jak broker moze wyczyscic depozyt? winny raczej trader, który przelewarował itd...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
keystock.com to ich nowa marka, poprzednia ma bardzo złą opinie 

Postępowanie grupowe przeciwko Markets.com / Keystock.com/ S
Postępowanie grupowe przeciwko Markets.com / Keystock.com / Safecap / Nuntius Brokerage & Investment Services
W związku z falą skarg kierowanych do Kancelarii przez klientów firm inwestycyjnych Safecap oraz Nuntius Brokerage & Investment Services (operatorów platform: Markets.com i Keystock.com) informujemy o rozpoczęciu przyjmowania zgłoszeń od osób zainteresowanych wspólnym dochodzeniem roszczeń przeciwko wymienionym podmiotom w ramach postępowania grupowego.
Aby zgłosić wstępny udział do sprawy prosimy o przesłanie do nas wiadomości e-mail na adres forex@przezdziecki.eu zawierającej następujące dane:
imię i nazwisko
numer telefonu
krótki opis sytuacji wraz z wskazaniem przyczyny i wysokości utraconych środków
wyciąg z rachunku transakcyjnego (tzw. statement).
W razie potrzeby uzyskania bardziej szczegółowych informacji służymy pomocą i zachęcamy do kontaktu poprzez e-mail, bądź telefon.
link do strony:
http://przezdziecki.eu/?p=1018
W związku z falą skarg kierowanych do Kancelarii przez klientów firm inwestycyjnych Safecap oraz Nuntius Brokerage & Investment Services (operatorów platform: Markets.com i Keystock.com) informujemy o rozpoczęciu przyjmowania zgłoszeń od osób zainteresowanych wspólnym dochodzeniem roszczeń przeciwko wymienionym podmiotom w ramach postępowania grupowego.
Aby zgłosić wstępny udział do sprawy prosimy o przesłanie do nas wiadomości e-mail na adres forex@przezdziecki.eu zawierającej następujące dane:
W razie potrzeby uzyskania bardziej szczegółowych informacji służymy pomocą i zachęcamy do kontaktu poprzez e-mail, bądź telefon.
link do strony:
http://przezdziecki.eu/?p=1018