Myślałem, że po to jest temat, żeby czegoś się dowiedzieć a nie żeby pisać "wiem ale nie powiem". Uważam, że nie jest możliwe granie z kierunkiem ostatniego odbicia, ponieważ czy było odbicie można stwierdzić tylko w odniesieniu do historii. Wchodząc nie wiesz co będzie, a już na pewno nie z wyrysowanych kresek. Dlatego pytam, bo widzę błąd w założeniach. Mam nie pytać?brother pisze:Matka nie rozumiem czemu zadajesz te pytania, przecież widzisz, że ten rodzaj gry polega na szukaniu miejsc gdzie opór zamienił się we wparcie i odwrotnie. Potem kolejny raz gramy z kierunkiem ostatniego odbicia, może Greenhaze nie chce napisać wszystkiego i dlatego wygląda to na strzelanie, ale jak się cofniesz do początku to zobaczysz, że jest tam szereg warunków, które mówią czy poziom z historii ma prawdopodobieństwo zadziałać czy nie.
Dlatego nazywa się to grą losową. Myślisz, że jeszcze ktoś nie wie jakie inwektywy i ile razy kierowałeś pod moim adresem? Może już czas na jakąś merytoryczną dyskusję? Skoro to takie jasne, wytłumacz proszę jak grać na podstawie tych screenów, bo ja swoim upośledzonym organem nic wartościowego dostrzec tam nie potrafię.Ink. pisze:poprostu trzeba interpretować samemu poniewaz każda sytuacja na rynku jest troszke inna od poprzedniej