Orbex - opinie
Orbex - opinie
Orbex - jakieś opinie? Widziałem w tym tygodniu ich reklamy po polsku. Warto sie interesowac?
// 27.10.2016 Dodano ankietę z ocenami użytkowników dotyczących tego brokera.
// Admin
// 27.10.2016 Dodano ankietę z ocenami użytkowników dotyczących tego brokera.
// Admin
- bartek1916
- Pasjonat
Re: Orbex - opinie
broker jak broker. nie widze jakichs fajerwerkow w ich ofercie. to taki troche tms international 

ale to zawsze większa konkurencja dla innych brokerów. Co do Orbex, wydaja sie ok. Sporo rachunków do wyboru i sporo instrumentów do inwestycji.
- bartek1916
- Pasjonat
Ktoś ma u nich już konto realna i może sie wypowiedziec? Na razie mam demowke
Ja też mam demówkę, ale może na dniach założe konto real to się wypowiem 

Otworzylem ecn standard. Wszystko ok jak na razie ale dopiero dwa tygodnie korzystam. Egzekucja bez problemu, spready dobre. Aha mozna wyplacic czesc srodkow i dalej korzystac z ecn 

Jak przelewy ida? jak stabilność platformy?
- bartek1916
- Pasjonat
z wlasnej praktyki nie znam brokera, ale ostatnio na jednej konferencji bylo 2 gosci ktorzy maja u nich rachnek i nic zlego nie mowili.
-
- Pasjonat
a dobrego cos mówili o tym broku ?bartek1916 pisze:z wlasnej praktyki nie znam brokera, ale ostatnio na jednej konferencji bylo 2 gosci ktorzy maja u nich rachnek i nic zlego nie mowili.

- bartek1916
- Pasjonat
wychodze z tego zalozenia, ze do krytyki zawsze znajda sie chetni. ja mam kilka rachunkow np. w HFT czy Admirals. nic zlego nie mowie o nich bo uslugi sa "poprawne". i tyle