Hello Friends..
Czy ktos moglby mi podpowiedziec ktory broker oferuje oil na mt4, najlepiej na demo..
dziekuje
oil na mt4
Re: oil na mt4
Obecnie to co drugi jak nie więcej...
W sumie każdy polski.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
a konkretnie?
sprawdzilem okolo 10 brokerow i zaden nie oderuje oil na mt4 na demo.
raposo : prosze daj namiar na jakigos
dzieki.,
sprawdzilem okolo 10 brokerow i zaden nie oderuje oil na mt4 na demo.
raposo : prosze daj namiar na jakigos
dzieki.,
Oil = ropa
Masz różne rodzaje ropy naftowej i w związku z tym mają one różne oznaczenia na platformie np. HFT Brokers ma OILWTI, OILBRENT (Konto Active NDD). mForex ma WTI.f, ACFX ma OILUSD itd. itp.
Jeśli nie widzisz ropy na liście kwotowanych instrumentów z lewej to klik prawym
Pokaż wszystko i szukasz
.
Masz różne rodzaje ropy naftowej i w związku z tym mają one różne oznaczenia na platformie np. HFT Brokers ma OILWTI, OILBRENT (Konto Active NDD). mForex ma WTI.f, ACFX ma OILUSD itd. itp.
Jeśli nie widzisz ropy na liście kwotowanych instrumentów z lewej to klik prawym

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu