Osoba która zarabia(bo do takich skierowane jest to ogłoszenie) nie wejdzie z Wami w taki układ, chyba, ze ma bardzo ograniczony kapitał a Wy operujecie milionami i gwarantujecie stałą pensje i jakies bonusy( przy współpracy powyżej 2 miesięcy np)gebhart pisze:Proponuję niech Pan jeszcze w masce Guy'a Fawkes'a stanie pod GPW z transparentem "Jump !You fuckers!"IndyInwes pisze:Trzeba operować naprawde sporym kapitałem, zeby wyjsc z taką propozycją.
Wyzyskiwacze i tyle.
Myślę, że oferta w której dobry zarządzający :
-bez dodatkowo poświęconego czasu (bo handel na swoim prywatnym koncie może zsynchronizować z naszymi)
-bez ryzyka (bo ryzykuje naszymi środkami)
-ma dostęp do dużego kapitału (jak Pan sam zauważył) i z niego może czerpać zyski
to wyzysk na miarę XXI wieku, plantacje bawełny i Biedronka to przy tym pikuś.
informacje wyłącznie na priv.
wyzyskiwacz geb.

Mowa tu jest przeciez o osobach które systematycznie zarabiają! Utrzymują się z tego! ZARABIAĆ NA CIEBIE? Pffff ŚMIESZNE

Oferta dla mnie jest wysoce nieprofesjonalna(chociazby przez brak informacji o które miałbym się prosic na PW) Widać, ze polujesz na leszczy i planujesz wyzysk któregoś bardziej rozgarniętego - bo sam nie dajesz rady. Nikt powazny taką ofertą się nie zainteresuje.
Odemnie otrzymujesz miano WYZYSKIWACZA 2012.