Wracamy do suchego skladania komunikatow
Stan konta: 20,20%
Skutecznos...sami wiecie jaka

pozdrawiam
A mnie się coś wydaje, że diver3 nas bajeruje z tym MC, żeby trochę "podgrzać" atmosferę.diver3 pisze:W piatek rano wejscie na lekkiej korekcie w L na geju,duzy lot (czyt. microlot ) ustawiony ciasny TP, wiec wszystko ok.... niestety pilne sprawy okolorodzinne odrywaja mnie od kompa, teoretycznie mialo byc 15-20 min, w praktyce platforme sprawdzam dopiero w sobote po poludniu... nie musze chyba tlumaczyc jaki widok zastalem i kto zapukal do moich drzwi . Pikanterii dodal fakt , ze do mojego TP zabraklo 3 pipow...
Alez panowie,chyba nie posadzacie mnie az o taka kokieterieMike_Scofield pisze:A mnie się coś wydaje, że diver3 nas bajeruje z tym MC, żeby trochę "podgrzać" atmosferę.diver3 pisze:W piatek rano wejscie na lekkiej korekcie w L na geju,duzy lot (czyt. microlot ) ustawiony ciasny TP, wiec wszystko ok.... niestety pilne sprawy okolorodzinne odrywaja mnie od kompa, teoretycznie mialo byc 15-20 min, w praktyce platforme sprawdzam dopiero w sobote po poludniu... nie musze chyba tlumaczyc jaki widok zastalem i kto zapukal do moich drzwi . Pikanterii dodal fakt , ze do mojego TP zabraklo 3 pipow...
Skoro wejście było w piątek rano w L na "lekkiej korekcie", to musiało być mniej więcej po 144,90 - 145,00.
Do końca piątkowej sesji gej poleciał na 142,71 czyli jakieś 220-230 pipsów.
Stan konta w środę wynosił ok 1250 PLN.
Czyli żeby pojawił się MC diver3 musiałby zagrać pozycją gdzie 1 pips = ok. 5,2 PLN inaczej mówiąc około 0,168 lota ...
Dotychczas największa pozycja jaką diver3 grał było 0,05 lota, a przeważnie było to 0,02.
Jakoś mi się nie chce wierzyć w to, że zagrał nagle pozycją kilkukrotnie większą i "zapomniał" ustawić SL przed wyjściem ....
Przyznaj się diver3, to tylko taki bajer był....???
P.S.
Prosiłbym, aby ktoś sprawdził moje rachunki, ale chyba powinno się zgadzać ...
To nie tylko kwestia wiary ...ImSoCute pisze:Mike, cieszy mnie ze czasami sa ludzie wielkiej wiary na tym swiecie
Mniej wiecejMike_Scofield pisze:diver3
rzeczywiście zagrałeś taką pozycją tzn coś około 0,168?
Chciałbym sprawdzić czy się nie pomyliłem w obliczeniach ...
Tu musze Cie rozczarowac...ani jedno, ani drugie...po prostu sa sprawy wazne i wazniejsze do ktorych FX (na szczescieMike_Scofield pisze:no cóż albo nonszalancja albo roztargnienie