NSR5
osobiscie mialem niewielki plus ale wg tego systemu ten trejd zamknalbym z reki przy ema 55 / przebicie bollingera /mr1 http://i33.tinypic.com/2ebwu2x.gif
i znowu krotka na gbj od 82
i wtopa
cos dzis na gbj nie byl dobry dzien do grania
w miedzyczasie long na kablu
dzis system wygenerowal :
na gbj : 4 sygnaly : pierwszy short na BE drugi short albo na + 30 albo BE - trejd doszedl do granicy 30 -35, trzeci long na BE albo +30 - jak w 2 -gim ; 4 short - strata
na gu : dwa sygnaly long jeden na min 50 drugi za min 30
nienajlepszy dzien min 80 pips minus strata na gbj
i znowu krotka na gbj od 82
i wtopa
cos dzis na gbj nie byl dobry dzien do grania
w miedzyczasie long na kablu
dzis system wygenerowal :
na gbj : 4 sygnaly : pierwszy short na BE drugi short albo na + 30 albo BE - trejd doszedl do granicy 30 -35, trzeci long na BE albo +30 - jak w 2 -gim ; 4 short - strata
na gu : dwa sygnaly long jeden na min 50 drugi za min 30
nienajlepszy dzien min 80 pips minus strata na gbj
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”
a/ we wskaznikach :pivot text pivot points , auto pivot : daily pivot /pivot glowny / pozniej wsparcia i opory dzienne .; nastepnie wsparcia i opory liczone przez THVSDXpivot
b/specjalizuje sie w systemach dla par o duzej dynamice ruchu
b/specjalizuje sie w systemach dla par o duzej dynamice ruchu
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”
no właśnie: ale wg tego systemu...nasreddin pisze:osobiscie mialem niewielki plus ale wg tego systemu ten trejd zamknalbym z reki przy ema 55 / przebicie bollingera /mr1 http://i33.tinypic.com/2ebwu2x.gif
i kurczaki co my mamy o tym myśleć?
nie wiadomo jakie są założenia dla wychodzenia
możesz napisać co Tobą kierowało w tym momencie?
dlaczego akurat w tym momencie to było ważne?
to w szorta wchodzi się na różowych cci czy na czerwonych?nasreddin pisze: i znowu krotka na gbj od 82
i wtopa
Re: NSR5
ad1 .doswiadczenie i calosciowy oglad sytuacji / proponuje zajac sie systemem a nie moją nieskromną osobą /na poczatek mozna przyjac zalozenie : najwazniejsze zeby na trejdzie nie stracic
ad2 .
Dodano po 5 minutach:
jak ktos chce z tego systemu zrobic automat - niech proboje
bede wpadal co wieczor komentujac zachowanie tego systemu .
komentowanie starego systemu a granie nowym jest nieco schizofreniczne , tym bardziej ze nowy system mimo wspomagania automatami wymaga maxymalnej koncentracji
ad2 .
Dodano po 5 minutach:
http://i36.tinypic.com/34erjhs.gif.nasreddin pisze: - cci powyzej 50 - przebija 100 / zmiana koloru nieb - ziel/
jak ktos chce z tego systemu zrobic automat - niech proboje
bede wpadal co wieczor komentujac zachowanie tego systemu .
komentowanie starego systemu a granie nowym jest nieco schizofreniczne , tym bardziej ze nowy system mimo wspomagania automatami wymaga maxymalnej koncentracji
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2009, 21:06 przez nasreddin, łącznie zmieniany 2 razy.
wszystkie wskazniki maja zablokowana opcje importu strategii i dll - system jest autonomiczny . powinien dzialac na nowym metatraderze / mi dzialal na 5 roznych platformach z zablokowanymi opcjami dostepu.
(notabene :automaty mam odpalone na osobnych platformach)
/albo zrob upgrade platformy albo zaznacz we wskaznikach umozliw import. a najlepiej sciagnij i odpal jakas platforme demo / to tylko kilka mega /
(notabene :automaty mam odpalone na osobnych platformach)
/albo zrob upgrade platformy albo zaznacz we wskaznikach umozliw import. a najlepiej sciagnij i odpal jakas platforme demo / to tylko kilka mega /
czasami to wina kompilacji ex4, czyli tych które są w jednym pliku bez mq4,vipovsky pisze:powiedzcie mi czego to moze byc wina jesli wlaczam template nsr5 lb nsr5 save to mi wyskakuje kritikal error
spróbuj wszystkie ex4 usunąć a uruchomic template tylko na pozostałych będziesz wiedział czy w tym tkwi problem czy dalej w czymś innym...
Przy template nsr5 save podejrzane by były: Donchian Bands i MarketPrice