"Nocny Marek dziurnal" by San Pellegrino

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: San Pellegrino »

W ogóle być na minusie jest trendy na forexie słyszałem, ze większość tak robi :D
Czwarty miesiąc mówisz, to dbaj o siebie jedz dużo ryb warzyw i owoców i uważaj na huśtawki nastrojów, aż do rozwiązania podobno płacze człowiek i się śmieje na zmianę, LOL koniec żartów
Powodzenia i z jednym i z drugim systemem, sam testuję jeden do daytraydingu planuje połączyć go z markiem dołączyć pinkiego i mózga i przejąć kontrolę nad światem muaahahahhahahaha.
Miłego i dużo pipsów
SP
Jestem noobem i jeszcze długo pozostanę

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Zrealizowałem pierwszy poziom z piramidy na GJ 138 pipsów zostawiłem dwie pozycję na około 100 CJ radzi sobie nieco gorzej ale to lekki żółwik aktualnie dwie 33 i 14 zwijam się trochę popracować muszę.
SP

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

ko801
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ko801 »

GJ ładne momentum zrobił strefka nie zadziałała, przeszedł jak przez masło teraz robi retest zobaczymy czy udany.

San Pellegrino naprawdę fajny i prosty systemik podesłałeś gratulacje.

z TP celujesz w 133.000 czy 132.700 - bo na tym poziomie większość świec się zapierała

ko801
Stały bywalec
Stały bywalec

Moje wypociny
Odbiliśmy się od oporu pinem na M15 wchodzimy do strefy podaży wiec może być powrót w okolice czerwonej linni na poziom 129.669 potrzebny jeszcze jeden swing i może przebijemy opór.

Dzisiejszy ADR zrobiony :(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: darko39 »

Witam ,1 TP zrealizowany ,pozycja zabezpieczona na 5 pip./EURAUD zabezpieczyłem bo jakoś tami LT przeszkadza :wink:CHFJPY powoli ale chyba dobre wejście ,Przed chwilą analityk na CNBC prognozował że pary JPY są warte uwagi :)
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2012, 11:30 przez darko39, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

GJ

Jest taki myk na gj że na H4 cena odbiła właśnie od 200SMA i pewnie będzie jakiś powrót ceny, GJ i CJ to pozycje do trzymania przynajmniej do piątku.
Edit
Z GJ celuję w 133 ale będę uważnie obserwował ten poziom, może cena będzie chciała sforsować opór i ustawić nowe szczyty

Guma33
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: GJ

Nieprzeczytany post autor: Guma33 »

San Pellegrino pisze:Jest taki myk na gj że na H4 cena odbiła właśnie od 200SMA i pewnie będzie jakiś powrót ceny, GJ i CJ to pozycje do trzymania przynajmniej do piątku.
Edit
Z GJ celuję w 133 ale będę uważnie obserwował ten poziom, może cena będzie chciała sforsować opór i ustawić nowe szczyty
Nie tylko SMA200, ale i dosyć ważny poziom oporu który sugerowałem wczoraj jako TP2. Cóż pozostało jechać do TP3, ale te dwa powyższe czynniki mogą nam trochę krwi napsuć ;)

ko801
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja przyszorciłem od 130.280 szalu nie ma ale może urwe te 50 pip na korekcie :)

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Teraz liczy się cierpliwość, pominąłem CAD/JPY wczoraj na rajdzie zrobiłem na nim prawie 100 (nie na marku) i dzisiaj było dobre wejście, które może popchnąć parę jeszcze wyżej po danych z Canady. W tej chwili cena buja się tuż pod 200SMA na H4 i przebiła trend spadkowy także jest okazja żeby podpiąć się pod pociąg.
Widzisz Darko Nocny Marek szybszy od analityka na CNBC, heh ktoś tu fajnie na forum napisał nie pamiętam kto "albo wiesz jak zarabiać na giełdzie, albo zostajesz analitykiem finansowym" hehehe jakoś tak to było :wink:

ko801
Stały bywalec
Stały bywalec

Wymeczone 20 pips i long zobaczymy co z tego będzie.

ODPOWIEDZ