no name

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Hikari
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Hikari »

Nie chce robic off topa, ale sam nad czyms podobnym kombinowalem. Wiekszosc czeka na otwarcie Londynu (Big Ben) a mozna juz wczesniej zaczac i po malu sie pozycjonowac od godz. 8:00. Mam tu na mysli otwarcie gieldy frankfurckiej. Celowo nie uzywalem 60 minutowych, tylko 90 i 30 minutowe swiece, zeby nie otwierac na rownej godzinie (:00).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% ;)

Awatar użytkownika
quapi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: quapi »

Stifler pisze:Jak najbardziej kazde M30 da sygnal tylko ominalem te swiece ktore byly kontynuacja sygnalu danego wczesniej.
OK teraz jasne
Stifler pisze:Widze ze korzystasz z innej platformy niz moja, polecam tylko interbank bo tam ja wyprobowalem ( co nie znaczy ze inne nie beda lepsze)
JadeFX to na razie demo, mają spready jak ECN-u+małą prowizję. Wciąż waham się nad otwarciem rach. real u nich.
Na razie męczę się live w IDM-ie.

pozdro przedwiosenne
The irresistible force met the immovable object

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

Mam nadzieje że moja wypowiedź nie uraziła, a jeżeli tak to przepraszam. Właśnie wczoraj skończyłem 2 tygodniowy maraton po forexfactory, forex-tsd, babypips oraz forex nawigator,. Materiałów nazbierałem tyle że już mi się wymiotować chce (około 1000 systemów / strategi, coś koło 100 tyś postów do przeczytania, a o testowaniu nie wspomnę - tak więc trochę jestem już zmęczony), wszystko sprawdzam i jak narazie większość to gnioty.

Twoja strategia wydaje się być ciekawa dlatego napisałem że "fajnie to zaznaczyłeś"

Gdzieś mam link do podobnej strategi która chyba nie dawno wyszła, jak tylko dojadę do tego linka i sprawdzę to, to wrzucę tutaj info i zobaczymy czy ta strategia ma szansę działać stale czy tylko okresowo.

Awatar użytkownika
Stifler
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Stifler »

Kiedys zapodalem ten sytem na inna strone, jest tam obrazek wyjasniajacy strategie dla tych co nie ogarneli

http://forex-strategies-revealed.com/sc ... -direction

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

Stifler pisze:Kiedys zapodalem ten sytem na inna strone, jest tam obrazek wyjasniajacy strategie dla tych co nie ogarneli

http://forex-strategies-revealed.com/sc ... -direction
Dzięki, link wrzuciłem do listy - zostanie sprawdzony :)

Tak jak pisałem tego materiału tak dużo przetwarzam dziennie że teraz ciężko było by mi znaleźć linka do tematu, ale tak jak pisałem ktoś coś podobnego wymyślił. Tak jak pisałem gdy dojadę do tego tematu wrzucę tutaj info i będziemy testować to.

ODPOWIEDZ