Nie umiem grac na fx...
djdampca a co do przebijania LT w późnych godzinach nie ma ono sensu wieczorem cena przeważnie idzie bokiem wtedy raczej się od S/R odbijają tak zauważyłem to można za pewniejszy kierunek obrać ten w którą stronę przebili ale fajerwerków bym się nie spodziewał.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
zaczynam nowy rozdzial na forex , od zalozenia dziennika duzo czasu poswiecilem na nauke na stworzeniu czegos dla siebie , obecnie mi sie wydaje ze juz wiem jak chce grac ale zobaczymy czas to zweryfikuje
bede gral srednioterminowo na h4 d1 , na dwoch parach eurusd i audusd bede szukal wejscia w korekcie
gra bedzie na rachunku rzeczywistym z malym kapitalem 150usd co niestety wiaze sie z dosc duzym ryzykiem na tranzakcje nawet przy 0.01 lot
moj cel na chwile obecna to trzymac pozycje i wchodzic wedlug zasad i nie stracic kapitalu przez rok
jesli jest ktos na forum kto gra srednioterminowo i chcialby pokazac swoja analize to chetnie skorzystam
bede gral srednioterminowo na h4 d1 , na dwoch parach eurusd i audusd bede szukal wejscia w korekcie
gra bedzie na rachunku rzeczywistym z malym kapitalem 150usd co niestety wiaze sie z dosc duzym ryzykiem na tranzakcje nawet przy 0.01 lot
moj cel na chwile obecna to trzymac pozycje i wchodzic wedlug zasad i nie stracic kapitalu przez rok
jesli jest ktos na forum kto gra srednioterminowo i chcialby pokazac swoja analize to chetnie skorzystam
Re: Nie umiem grac na fx...
dosc dlugo nie pisalem bo nie bylo o czym jak narazie same straty na rachunku rzeczywistym zostalo troche ponad 100 usd
ale na rachunku demo troche odrobilem wiec chociarz tyle dobrego
-
- Pasjonat
Re: Nie umiem grac na fx...
straty na realu..zysk na demo.."chociaż tyle dobrego". jak możesz w tym widzieć coś dobrego?djdampca pisze:dosc dlugo nie pisalem bo nie bylo o czym jak narazie same straty na rachunku rzeczywistym zostalo troche ponad 100 usd