next

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
-rookie-
Maniak
Maniak

Re: next

Nieprzeczytany post autor: -rookie- »

krystian74, Ty się nie denerwuj bo widzisz jaki tutaj mam sajgon :)
To ja musze zniknąć z forum na jakiś czas i wyłączyć wszystko żeby to jakoś ogarnąć, dokończyć czytanie książki, itd.
Inaczej będzie mnie ciągle kusiło żeby grać i kontynuować to zamieszanie jakie tutaj robie.
:564:

Kazik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kazik »

Napiszę to co zwykle w takich przypadkach.

Znajdź najbliższy dom dziecka i wpłać
im kasę, którą miałeś zamiar przepierdolić.

Satysfakcja murowana bo wiesz, że coś dobrego zrobiłeś,
nie dałeś się zrobić w ciula.
Zaoszczędziłeś sporo czasu (kilka lat), który jest najważniejszy.
Będziesz pamiętał do końca życia jaki byłeś "cwany".

Na poparcie mojej diagnozy powiem, że jeszcze nigdy się
nie pomyliłem w takiej sytuacji. Również w realu.

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Świetny wpis Kazik....
Dałbym nagrodę imienia Św Matki Teresy z Kalkuty.... :wink:

-rookie-
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: -rookie- »

Najlepiej byłoby żebym przestał otwierać pozycje przez 2-3 miesiące i zajął się tylko aktualizacją wiedzy. Kierują mną teraz ciągle stare nawyki i trzeba zacząć zmiany właśnie od tego. Nie otwierać żadnej transakcji przez 2-3 miesiące i tylko obserwować wykresy żeby nanieść poprawki na temat tego co już wiem, skorygować to co wiem na rzeczywistym wykresie. Dopiero potem można zabrać się za budowanie strategii. Po prostu trzeba zrobić sobie detoks. To kolejny plan, ale chyba spasuje na ten moment i będę musiał tak zrobić, bo kompletnie nie myśle i nie wiem co robie. Otwieram pozycje jedna za drugą i nawet nie wiem po co. Dlatego z tą przerwą to chyba będzie dobry pomysł.

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Ja pierdziele, ale nalogowiec. Zrob sobie detoks ale detoks detoks. Bez patrzenia na wykresy. Zajmij sie zupelnie czyms innym. Odzyjesz i zapomnisz. O ile znajdziesz robote bo w innym wypadku dalej z nudow bedziesz tracil hajs.... :)

Powiem tak. Jesli chcesz zarabiac na fx, a przynajmniej miec jakies szanse to musisz byc na tyle bogaty by nie czuc zadnej presji. Musisz byc spelniony w innych dziedzinach. Byc zadowolonym z zycia czlowiekiem. Niestety wiekszosc mysli ze forex im to da. A tu taki chu... :d Masz 13k na inwestycje? W takim razie rozumiem ze masz jeszcze ze 120k na zycie. :) ale i tak zalecam pozegnac sie z tematem. Pobawic sie w gpw. Kupic kghm, cdproject, poobserwowac. Poczuc luz psychiczny. Nauczyc sie cierpliwosci i zajac sie zyciem :)

Awatar użytkownika
graczpospolity
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: graczpospolity »

Ja jednak proponuję przeglądnąć jeszcze raz a najlepiej kilka... do skutku, postów/filmów CrucialPointe'a i ICT, aż załapiesz w czym rzecz. PA to tylko jedna noga krzesła, powodzenia z próbą siadania na krześle z 1 nogą :)

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

graczpospolity pisze:Ja jednak proponuję przeglądnąć jeszcze raz a najlepiej kilka... do skutku, postów/filmów CrucialPointe'a i ICT, aż załapiesz w czym rzecz. PA to tylko jedna noga krzesła, powodzenia z próbą siadania na krześle z 1 nogą :)
Gdy usiądzie grubas to stołek nawet z 6 nogami nie wytrzyma, a gdy zacznie się bujać to popekaja wszystkie nogi.

Jak długo jesteś na fx i od ilu lat zarabiasz ze dajesz takie piękne rady? :)

Zajmij się sobą i daj mu spokój :)

jackub

no jak tak to ....
Ostatnio zmieniony 02 cze 2017, 17:08 przez jackub, łącznie zmieniany 1 raz.

jackub

...

Patryś
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Patryś »

Chciałem Wam podziękować Panowie, bo ten dziennik to właściwie jedyny powód dla którego warto jeszcze czasem zajrzeć na nawi* :D
Takiej pysznej dramy jak tutaj to ze świecą szukać nawet w produkcjach Netflixa.

*No i PM z kilkoma użytkownikami, jeśli chodzi mi o merytoryczną zawartość

Zablokowany