NeuroShell Trader

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
mxmx1
Stały bywalec
Stały bywalec

NeuroShell Trader

Nieprzeczytany post autor: mxmx1 »

Jako, że na forum nic nie znalazłem to pomyślałem…. Kto pyta nie błądzi.
Tak więc otwieram nowy temat NeuroShell Trader. Chciałbym aby coś to wniosło do forum może ktoś gdzieś kiedyś będzie szukał informacji na temat tego oprogramowania tak jak ja.
Od paru lat coraz częściej słyszę o NN i postanowiłem to ugryźć, jestem jeszcze wystarczająco młody aby nauczyć się coś nowego i myślę, że za parę lat będę mógł coś w tym temacie powiedzieć . Na polskich stronach niema nic na ten temat (przynajmniej po polsku) to może tutaj się wypowiedzą ludzie którzy znają to oprogramowanie, a wiem że tacy są lub i w przyszłym czasie powstaną osoby które będą się specjalizowały w NN. Na rosyjskich forach się roi od wypowiedzi na angielskich też dużo się znajdzie ale na polskich niema nic.

Stałem się szczęśliwym posiadaczem NeuroShell Day Trader Profesisonal mam kilka podstawowych pytań.

Jak się wsadza wykresy z parami walut do jakiego serwera się podłączyć gdzie znaleźć te serwery i wykresy, jak to wszystko załadować.

Jeśli byłby ktoś tak uprzejmy i wsadzić tu na forum co nieco na ten temat, najprościej by było porobić małe screeny po kolei jak to się robi i spakować w jeden plik. Jeśli coś pomorze to chyba mam coś na ten temat ale w Ojczystym pisanym języku mateczki Rosji i nic mi nie działa bo coś źle robie.
Prawda zawsze leży gdzieś po środku.

piter321
Stały bywalec
Stały bywalec

Do poczytania

Nieprzeczytany post autor: piter321 »

Dwa dni temu znalazłem te materiały w sieci. Może Ci się przydadzą (zakładka Materiały Naukowe)

http://www.mini.pw.edu.pl/~jaruszewicz/

Pozdrawiam

mxmx1
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mxmx1 »

Na pewno sie przyda dzięki.

A pozatym to wciąż niewiem jak sie ładuje wykresy aby działały. Mam tam jakies strategiie pościągane ale niewiem najprostrzego;)
Prawda zawsze leży gdzieś po środku.

Awatar użytkownika
Cinkciarz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cinkciarz »

i jak tam idzie? jakieś wyniki? :)
"There are only 3 real sports: bull-fighting, car racing and mountain climbing. All the others are mere games." -Hemingway

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

korzysta ktos na forum z tego programu? :)
Obrazek

Awatar użytkownika
roman15
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: roman15 »

Witam ja korzystam z tego softu wyniki całkiem przyzwoite posiadam wersje 5.6 beta 3.
Chętnych proszę o kontakt na priv.

Ps.Myślę że temacik się rozwinie.

Awatar użytkownika
Greg68E
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Greg68E »

roman15 pisze:Witam ja korzystam z tego softu wyniki całkiem przyzwoite posiadam wersje 5.6 beta 3 oraz crack a także wszystko co jest potrzebne do pełnej współpracy z mt4.
Chętnych proszę o kontakt na priv nie mogę tego umieścić na forum w związku z naruszeniem praw autorskich.

Ps.Myślę że temacik się rozwinie.
Jkich danych wejsciowych uzywasz? indykatory neuroshella? noxa? jurik?
rezultaty calkiem przyzwoite w jakim okresie?
Po dluzszym czasie powrocilem do neuroshella wyniki na rosyskich forach sa bardzo zachecajace.
Pozdrawiam dubeltowo Greg

Awatar użytkownika
roman15
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: roman15 »

Witam szukam różnych układów obecnie używam lag Hordrick-Prescott Filter i cluster 10 do predykcji.Testy na koncie demo z trade put zobaczymy jakie rezultaty

ODPOWIEDZ