Narzędzie do tradingu manualnego

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
JAREK67
Maniak
Maniak

Re: Narzędzie do tradingu manualnego

Post autor: JAREK67 »

robs pisze:Podepnij free software license?
?

robs
Gaduła
Gaduła

Post autor: robs »

Licencje typu free/open source (GPL itp) mają klauzulę "free for non-commercial use"
radical material simplification

JAREK67
Maniak
Maniak

Ja się nie zajmuję profesjonalnym obrotem softem i nie w głowie mi dbanie o takie formalności. To co czasem pokazuję i czym się dzielę to efekty mojej pracy i pasji jednocześnie jaką jest forex.
A tu jakiś koleś wkleja bezczelnie mój tekst z dziennika, moje filmy, daje link do tego dziennika jak do swojego i sprzedaje coś co ja udostępniłem za darmo.
Generalnie mógłbym powiedzieć, ze to "mi to lotto". Chociaż raczej czuję, że zaraz się :563:

green7
Maniak
Maniak

Post autor: green7 »

JAREK67 pisze:Ja się nie zajmuję profesjonalnym obrotem softem i nie w głowie mi dbanie o takie formalności. To co czasem pokazuję i czym się dzielę to efekty mojej pracy i pasji jednocześnie jaką jest forex.
A tu jakiś koleś wkleja bezczelnie mój tekst z dziennika, moje filmy, daje link do tego dziennika jak do swojego i sprzedaje coś co ja udostępniłem za darmo.
Generalnie mógłbym powiedzieć, ze to "mi to lotto". Chociaż raczej czuję, że zaraz się :563:
Na dodatek kolo podpisuje się imieniem i nazwiskiem (choć być może nie prawdziwym):
marcin olek
Naprawdę trzeba nie mieć wstydu i oleju w głowie, by w bezczelny sposób KRAŚĆ czyjąś pracę i sprzedawać jako swoją.

Gość za to co robi powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności karnej.

Reasumując jak ktoś by przypadkiem trafił na marcina olka i stronę http://forexpips.pl/ lub jego firmę http://prestige4u.ie/ to moim zdaniem powinien trzyma się od niej z daleka. Tak dla przykładu.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Post autor: DavidFx »

nauczka aby nie udostępniać w sieci niczego cennego bo znajdą się ludzie którzy to wykorzystają
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

JAREK67
Maniak
Maniak

To nie jest nic szczególnie cennego. Raczej powiedziałbym inspirującego do dalszego działania.
I raczej w tę stronę moje działania zmierzają.
Olać gościa.

Darek_2000
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Darek_2000 »

JAREK67 pisze:To nie jest nic szczególnie cennego. Raczej powiedziałbym inspirującego do dalszego działania.
I raczej w tę stronę moje działania zmierzają.
Olać gościa.
Też mnie gościu zdenerwował. Sam coś staram się w życiu zrobić.
A nie można mu chociaż wylać kubeł zimnej wody na ten złodziejski łep ?

https://www.youtube.com/channel/UCXqU4z ... qZvBdKe-Wg

ODPOWIEDZ