Narybek
-
- Uczestnik
Narybek
Szanowni forexowicze. Jestem osobą zaczynającą swoją przygodę z giełdą. Czy ktoś z Was może polecić kogoś kto jest w stanie wytłumaczyć jak działa rynek giełdowy i jakimi się kieruje zasadami. Na co patrzyć i jak go czytać? Jak go zrozumieć?
Re: Narybek
Cześć,
20 lat temu faktycznie to pytanie miałoby sens. Ale na obecny moment cała ta wiedza jest bardzo łatwo dostępna w necie, książkach oraz na tym forum. Poszperaj, poszukaj i wróć z konkretnymi pytaniami, bo to jakby pytać "jak zbudować auto?" - odpowiedzieć w jednym czy 5 zdaniach raczej się nie da
20 lat temu faktycznie to pytanie miałoby sens. Ale na obecny moment cała ta wiedza jest bardzo łatwo dostępna w necie, książkach oraz na tym forum. Poszperaj, poszukaj i wróć z konkretnymi pytaniami, bo to jakby pytać "jak zbudować auto?" - odpowiedzieć w jednym czy 5 zdaniach raczej się nie da
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Hej
Dokładnie określ jaki termin inwestycyjny cię interesuje i jakie instrumenty chodzą Ci po głowie bo może nie forex a lepiej akcje ?
Dokładnie określ jaki termin inwestycyjny cię interesuje i jakie instrumenty chodzą Ci po głowie bo może nie forex a lepiej akcje ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP
-
- Uczestnik
W zasadzie to sam nie wiem na jakiej instrumenty mam zwrócić uwagę. Zainteresował mnie Mieczysław Siudek. Jego filozofia podejścia do rynku do mnie trafia. Co o nim myślicie?