Najtańszy Polski Broker
Najtańszy Polski Broker
Jakiego możecie polecić polskiego brokera, pod względem najniższych kosztów handlu CFD - indeksy i towary 

Re: Najtańszy Polski Broker
No wiesz, gamą tych instrumentów jest bardzo szeroka. W związku z tym często okaże się, że na instrumencie X najtaniej jest u brokera 1, a na instrumencie Y u brokera 2.
Ogólnie ujmując tanio jest w XTB, HFT Brokers i BZ WBK ale ostatecznie i tak trzeba sprawdzić opłaty na konkretnym instrumencie na którym planujesz handlować.
Ogólnie ujmując tanio jest w XTB, HFT Brokers i BZ WBK ale ostatecznie i tak trzeba sprawdzić opłaty na konkretnym instrumencie na którym planujesz handlować.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Właśnie XTB i HFT mnie kuszą. w XTB mam już rachunek na waluty, ale teraz chcę znaleźć coś z mikrolotami na indeksy i towary. To może zapytam przykładowo: Który wychodzi taniej na DAX, oraz złoto/srebro
Na DAX taniej jest w HFT - przy rejestracji przez Forex Club otrzymasz dodatkowe 10% rabatu na spread. Na złocie i srebrze nie wiem, bo nie handluję na tym od dawna. Zazwyczaj spready tam są zmienne więc najlepiej założyć demo tu i tu, a następnie porównać. Proponuję to robić w piątek lub w poniedziałek, bo obecnie mogą być różne zawirowania z płynnością związane z Brexitem, co może mieć przełożenie na wartości spreadów.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
pytanie tylko czy oni nie zarabiają grając przeciw klientom. tak sie dzieje i to legalnie.

To zależy jak sobie broker to rozwiąże. W przypadku CFD zawsze drugą stroną jest jakiś broker - jeśli nie masz to inny z którym współpracuje i dostarcza mu płynności dla CFD.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu