Nagrywanie filmów
Nagrywanie filmów
Chciałbym poruszyć temat nagrywania filmów z pulpitu. W związku z możliwościami takich programów, myślę że może to mieć aspekt techniczny.
Jakich programów używacie? Prosiłbym o polecenia programów nie mających ograniczenia czasowego nagrywanego filmu oraz nie dodajacych znaków wodnych.
Używacie takich programów do nagrywania szkoleń internetowych czy raczej do nagrywania wykresu podczas tradingu i prowadzenia pozycji? Czy jest to dla was użyteczne i pomaga w późniejszych analizach?
Jakich programów używacie? Prosiłbym o polecenia programów nie mających ograniczenia czasowego nagrywanego filmu oraz nie dodajacych znaków wodnych.
Używacie takich programów do nagrywania szkoleń internetowych czy raczej do nagrywania wykresu podczas tradingu i prowadzenia pozycji? Czy jest to dla was użyteczne i pomaga w późniejszych analizach?
Re: Nagrywanie filmów
Polecam Camtasia Studio. Prosty, intuicyjny i oferuje to co większości użytkowników wystarcza.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ja nagrywam przy pomocy. ScreenVirtuosoPRO, Jest free.
oCam też jest sensowny, prosty w obsłudze i darmowy,
można też znaleźć spolszczenie do niego jak ktoś bardzo potrzebuje.
można też znaleźć spolszczenie do niego jak ktoś bardzo potrzebuje.
Camtasia studio z tego co pamiętam to całkiem sporo kosztuje. Sam kiedyś używałem tego programu. Jest bardzo dobry i z tego co pamiętam można przeprowadzać obróbkę filmu.
Teraz korzystam z HyperCam i mi w zupełności wystarczy szczególnie że nagrywam tylko obraz a nie dźwięk. Korzystam do nagrywania moich inwestycji/ czasu spędzonym przy komputerze "spekulując" ;-). Wszystkie nagrane sesje trzymam na dysku sieciowym"NAS".
Mi osobiście to pomogło i to bardzo. Co innego screen z zaznaczoną pozycją a co innego kiedy przy ponownym odtwarzaniu filmu widzisz jak cena zachowuje się na bierząco i jak to wpływało na twoje decyzje choćby zamykania otwartej pozycji.
Można na spokojnie prześledzić swoje reakcje już bez emocji i wyszukać ewentualne błędy. Dodatkowo prowadzę dziennik do którego wklejam screen'y z nagranego filmu z miejsca otwarcia i zamknięcia pozycji.
Teraz korzystam z HyperCam i mi w zupełności wystarczy szczególnie że nagrywam tylko obraz a nie dźwięk. Korzystam do nagrywania moich inwestycji/ czasu spędzonym przy komputerze "spekulując" ;-). Wszystkie nagrane sesje trzymam na dysku sieciowym"NAS".
Mi osobiście to pomogło i to bardzo. Co innego screen z zaznaczoną pozycją a co innego kiedy przy ponownym odtwarzaniu filmu widzisz jak cena zachowuje się na bierząco i jak to wpływało na twoje decyzje choćby zamykania otwartej pozycji.
Można na spokojnie prześledzić swoje reakcje już bez emocji i wyszukać ewentualne błędy. Dodatkowo prowadzę dziennik do którego wklejam screen'y z nagranego filmu z miejsca otwarcia i zamknięcia pozycji.
Do użytkowników HyperCam, można tym programem nagrywać filmiki w HD?
Cenka opada
Jak kupisz kartę NVidia minimum 600 to masz to w standardzie driverów.
Nie wszyscy o tym wiedza. Nie potrzeba żadnego dodatkowego oprogramowania.
Bardzo ładnie nagrywa się gry
Nie wszyscy o tym wiedza. Nie potrzeba żadnego dodatkowego oprogramowania.
Bardzo ładnie nagrywa się gry

Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

- konrad.jawor
- Stały bywalec
Camtasia Studio jest OK, przy czym trzeba dobrze skonfigurować format MOV do YouTube.
Federal Reserve - największy prywatny bank na świecie.
Tak, program jest mega fajny ale należy kupić licencje aby korzystać z niego trochę dłużej niż okres testowy 

No pain, no gain
- fx-investment
- Stały bywalec
Polecam darmowy Active Presenter.
Możesz na nim robić nawet prezentacje. Rysować kreski kółka i co ci się podoba.
Renderować do mp4 też potrafi
Sam używam i jest ok.
Możesz na nim robić nawet prezentacje. Rysować kreski kółka i co ci się podoba.
Renderować do mp4 też potrafi

Sam używam i jest ok.