NAGRANIE:Webinar G.HOLMES&R.GLINICKI VSA I FALE ELLIOTA

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
iLeon
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: NAGRANIE:Webinar G.HOLMES&R.GLINICKI VSA I FALE ELLIOTA

Nieprzeczytany post autor: iLeon »

Moim zdaniem tak gra Glinicki. Dobre wyczucie i informacje no może ten wolumen.
Zanim zaczniesz wypowiadać się na temat gry Rafała G. i "WYCZUCIA", "NO MOŻE WOLUMENU" przejedź się chociaż na darmowe szkolenie aby mieć jakiekolwiek pojecie na temat tego co piszesz.

W prawdziwej grze (EFEKTYWNEJ) nie uwzględnia się takiego czynnika jak "WYCZUCIE", "SZCZĘŚCIE"... chyba że sądzisz inaczej i chcesz na ten temat dyskutować?

Edytował moderator Andrzej Pierz : chciałbym zwrócić uwagę że kolor czerwony zarezerwowany jest dla moderatorów.

zimnylech
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zimnylech »

iLeon pisze:
Zanim zaczniesz wypowiadać się .......

W prawdziwej grze ......
Widzę, że na tym wątku pojawił się następny najmodzejszy.
Dyskutować to nie mamy o czym, bo z tego co napisałeś to już wszystko wiesz o mnie i o mojej strategii.
Ale jest mi miło przeczytać, że są gracze którym nie jest potrzebne ani szczęście, ani wyczucie.
I są efektywni.

blist
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: blist »

Bylem pare lat temu na kursach R.Glinickiego i M.Kuracha. O ile dobrze pamietam to kosztowal taki jeden kurs ok 2000pln. Mieli kilka edycji po 40 uczestnikow. Widac, ze kasa im sie skonczyla i od nowa piora ludziom mozgi. Pamietam ze volumen wtedy dla nich byl zbedny, teraz VSA to podstawa.... Co do czesci 2 webinaru to sie usmialem z zagrania na 1minotowce z zyskiem kilkanascie pipsow i proba udowodnienia ze to zasluga VSA. To byl szok dla mnie :) Nie dajcie sie naciagac na platne kursy bo to jest stek bzdur nie poparty dowodami. Niech pokaze jeden z drugim roczne pity z ostatnich kilku lat!!!

iLeon
Stały bywalec
Stały bywalec

Po przeczytaniu wypowiedzi mojego poprzednika odniosłem wrażenie, że jemu i szkolenie za 1.000.000zł by nie pomogło, może jedynie dobra terapia. Niestety ale nie każdy zrozumie postęp, oraz zmieniającą się charakterystykę falową i wolumenową rynków ponieważ nie każdy się nią pasjonuję i nie ogląda jej na co dzień.

W każdej grupie szkolonych osób znajdzie się czarna owca, która zacznie narzekać i jako słaby uczeń niestety, ale znajduje czas na to aby wypisywać i rozpisywać się tutaj na temat swojej nieudolności, ponieważ w rzeczywistości myślał on, że dostanie czarodziejska różdzkę. Nie rozwijając bardziej tego tematu... dla naszego dobra osoby te szkodzą tylko sobie.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

iLeon pisze:Po przeczytaniu wypowiedzi mojego poprzednika odniosłem wrażenie, że jemu i szkolenie za 1.000.000zł by nie pomogło, może jedynie dobra terapia. Niestety ale nie każdy zrozumie postęp, oraz zmieniającą się charakterystykę falową i wolumenową rynków ponieważ nie każdy się nią pasjonuję i nie ogląda jej na co dzień.

W każdej grupie szkolonych osób znajdzie się czarna owca, która zacznie narzekać i jako słaby uczeń niestety, ale znajduje czas na to aby wypisywać i rozpisywać się tutaj na temat swojej nieudolności, ponieważ w rzeczywistości myślał on, że dostanie czarodziejska różdzkę. Nie rozwijając bardziej tego tematu... dla naszego dobra osoby te szkodzą tylko sobie.
Panie Rafale mam pytanie (mniemam, że to Pan pisze po tym nickiem iLeon?). Czy poważnym jest pisanie bzdur o wolumenie na forex? że niby gdzie ten wolumen widzicie na kontraktach CME dajcie spokój z tym wciskaniem ciemnoty i szkoleniami różnego rodzaju od "mistrzów" Price Action zaczynając na astrologach i historykach innego rodzaju kończąc. Wszyscy utajniają swoje wyniki mimo, że drenują portfele ludzi którzy zapisują się na ich szkolenia, szkoda że KNF jakoś tej działki nie reguluje czyli brak realnych wyników= publiczna informacja że nie zarabiają i szkolą mimo tego czy coś w tym stylu.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

blist
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: blist »

iLeon pisze:........może jedynie dobra terapia.......
W każdej grupie szkolonych osób znajdzie się czarna owca, która zacznie narzekać i jako słaby uczeń niestety, ale znajduje czas na to aby wypisywać i rozpisywać się tutaj na temat swojej nieudolności, .....
Delikwent jawnie mnie obraza, nie zdziwilbym sie ze to sam Pan G. Wszystkie jego posty dotyczna tego Pana.

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

brother pisze: Panie Rafale mam pytanie (mniemam, że to Pan pisze po tym nickiem iLeon?)
tez bym sie zalozyl ze to on :D

jakos nigdy nie myslalem o tym zeby isc na szkolenia moze dlatego ze jak zaczynalem to ich praktycznie nie bylo a teraz jest wysyp

jesli bym teraz zaczynal to napewno poszedl bym na szkolenie i za gruba kase ale najpierw chcialbym zeby mi prowadzacy takowe szkolenie udowodnil ze sam potrafi zarabiac a to przeciez nie jest trudne chyba ze sie nie ma co pokazac

iLeon
Stały bywalec
Stały bywalec

xpep pisze:
brother pisze: Panie Rafale mam pytanie (mniemam, że to Pan pisze po tym nickiem iLeon?)
tez bym sie zalozyl ze to on :D

jakos nigdy nie myslalem o tym zeby isc na szkolenia moze dlatego ze jak zaczynalem to ich praktycznie nie bylo a teraz jest wysyp

jesli bym teraz zaczynal to napewno poszedl bym na szkolenie i za gruba kase ale najpierw chcialbym zeby mi prowadzacy takowe szkolenie udowodnil ze sam potrafi zarabiac a to przeciez nie jest trudne chyba ze sie nie ma co pokazac
:)))))))))))....nie jestem Panem Rafałem ale fakt jestem pod wrażeniem jego metod,bo działają....i tyle na ten temat,
a swoją drogą chętnie bym się założył:)))...wasza mina była by bezcenna:)))

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

iLeon pisze:
:)))))))))))....nie jestem Panem Rafałem ale fakt jestem pod wrażeniem jego metod,bo działają....i tyle na ten temat,
a swoją drogą chętnie bym się założył:)))...wasza mina była by bezcenna:)))
Jak możesz być pod wrażeniem metod, które są wymyślone dla osób nie znających realiów rynku spot jakim jest forex? przecież nikt nie ma dostępu do wolumenu, nawet wolumen największych LP to jedynie część całości. Naciąganie ludzi na taki bajer jest zwyczajnym krętactwem. Zalogowałeś się tu po to żeby promować jego szkolenia i pewnie jesteś własnie Rafałem G, który ma metodę na to jak zarobić na szkoleniach, a nie koniecznie na tradingu.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

aurel
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: aurel »

Jak możesz być pod wrażeniem metod, które są wymyślone dla osób nie znających realiów rynku spot jakim jest forex? przecież nikt nie ma dostępu do wolumenu, nawet wolumen największych LP to jedynie część całości. Naciąganie ludzi na taki bajer jest zwyczajnym krętactwem. Zalogowałeś się tu po to żeby promować jego szkolenia i pewnie jesteś własnie Rafałem G, który ma metodę na to jak zarobić na szkoleniach, a nie koniecznie na tradingu.
Myślę że największym Twoim problemem jest albo nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, albo ogólnie nie zapoznajesz się dokładnie z przedmiotem dyskusji a następnie prawisz bzdury na temat ludzi, do poziomu których Ci tak naprawdę daleko. Wolumen mój drogi "PASJONACIE" - "brother" nie jest dostępny na rynku forex pod żadna postacią, która pozwala na używanie go w swoim procesie decyzyjnym (ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ W 100%). Jednak gdy zgłębisz trochę temat i dowiesz się, że jest takowy dostępny na rynku kontraktów terminowych dla danej pary walutowej to troszkę da Ci to do myślenia.

Proponuje Ci na początek założenie darmowego konta na platformie Infinity Futures -> Znalezienie kontraktów (March 2013 & Intraday Chart) dla danej pary walutowej, której analizę aktualnie przeprowadzasz następnie włączyć do niej odpowiedni wolumen - znajdziesz takowy w zakładce "Studies".

Jeżeli przeanalizujesz "wygląd" i "charakterystykę" wykresu kontraktów to dowiesz się kilku Ciekawych spraw :) sądzę, że więcej pisać na ten temat nie muszę, bo oczywiste jest że docenią to osoby które choć trochę czują i rozumieją temat.

Jak zapoznasz się dokładnie z tematem zapraszam wtedy do dyskusji bo widzę że poziom niestety, ale nie do końca jest wyrównany :)

Jeżeli ktoś z ludzi na forum będzie miał więcej pytań odnośnie konfiguracji samego wolumenu na platformie Infinity Futures to służę pomocą na PW.

Rozumiem że ja także jestem Panem Rafałem Glinickim?

ODPOWIEDZ