MTF Stochastic system

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
danko
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: danko »

witam,
zainteresowala mnie ta strategia.Mam pytanie do fxlamer.Czy moglbys dokladnie opisac momenty wejscia i wyjscia zgodnie z twoim schematem?Jakie warunki musza byc spelnione?
z gory dziekuje

tantraman
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tantraman »

Czy ktoś nadal stosuje ten system z powodzeniem?

Awatar użytkownika
Blueregard
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Blueregard »

ano właśnie jak tam system przetrwał probe czasu?

Pzdr :)

vosnky4
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: vosnky4 »

Witam wszystkich ,
jestem nowym forumowiczem. Chce zaczac inwestowac tym systemem, pytanie tylko czy on dalej dziala? Mozecie sie podzielic opiniami?

ArielDTM
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: ArielDTM »

Witam

Może mi ktoś powiedzieć jak dodać te MA do CCI bo dodaje mi do wykresu a nie do CCI i jestem lekko zfrustrowany, ewentualnie jak by można było to wykaz wszystkich wskaźników z finalnej wersji tego systemu, jeśli nie proszę o zbyt wiele :D dzięki i wybaczcie, nowy jestem w tym temacie:)

Awatar użytkownika
redart
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: redart »

ArielDTM pisze:Witam

Może mi ktoś powiedzieć jak dodać te MA do CCI bo dodaje mi do wykresu a nie do CCI i jestem lekko zfrustrowany, ewentualnie jak by można było to wykaz wszystkich wskaźników z finalnej wersji tego systemu, jeśli nie proszę o zbyt wiele :D dzięki i wybaczcie, nowy jestem w tym temacie:)
Musisz podświetlić MA w oknie nawigator, chwycić go myszką i przeciągnąć do okna CCI. Upewnij się, że w okienku dialogowym MA, które pojawi się w trakcie dodawania w zakładce "parametry" w okienku "dodaj do" jest wybrana któraś z dwóch ostatnich opcji (previous indicator's data lub first indicator's data).

pozdrawiam
redart

ArielDTM
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: ArielDTM »

dzięki wielkie w życiu bym na to nie wpadł;] (previous indicator)

Groszke
Gaduła
Gaduła

Re: MTF Stochastic system

Nieprzeczytany post autor: Groszke »

Dziś sobie tym zagrałem, ogólnie dzień na plusie. Od 9 do 15 uzywając głównie stocha o którym mowa na stronach 1-3 ze 670zł - 971zł wiec udanie. Najbardziej udaną wrzucam w załączniku. Kupiłem wtedy dwie, ale jedna zamknelem na +50zł druga potrzymałem do głębszej korekty. Co pewien czas obnizał SL a własciwie to stop proffit. Jutro znowu potestuje. Jak na razie skalp sie podoba
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ