MT5

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
x-trade2

Re: MT5

Nieprzeczytany post autor: x-trade2 »

Dzięki wielki :) Tyle czasu dziadowałem z tym Page Up i się denerwowałem a tu takie proste rozwiązanie.

Otnoka
Bywalec
Bywalec
Posty: 10
Rejestracja: 02 mar 2018, 13:12

Re: MT5

Nieprzeczytany post autor: Otnoka »

Panowie mam pytanie,dlaczego w oknie rynek nie pokazuje mi wartosci dziennej zmiany instrumentow, czy ta opcja dziala w oghole, czy jest potrzebny jakis indicator, jesli tak to prosba o podeslanie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak
Posty: 1888
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15

Re: MT5

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Otnoka pisze:
04 sty 2021, 17:29
Panowie mam pytanie,dlaczego w oknie rynek nie pokazuje mi wartosci dziennej zmiany instrumentow, czy ta opcja dziala w oghole, czy jest potrzebny jakis indicator, jesli tak to prosba o podeslanie
U mnie pokazuje.
Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9555
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10
Lokalizacja: Trójmiasto

Re: MT5

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Otnoka pisze:
04 sty 2021, 17:29
Panowie mam pytanie,dlaczego w oknie rynek nie pokazuje mi wartosci dziennej zmiany instrumentow, czy ta opcja dziala w oghole, czy jest potrzebny jakis indicator, jesli tak to prosba o podeslanie
U mnie też. Może kwestia brokera? Albo rozszerzenia tej kolumny?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Otnoka
Bywalec
Bywalec
Posty: 10
Rejestracja: 02 mar 2018, 13:12

Re: MT5

Nieprzeczytany post autor: Otnoka »

raposo pisze:
05 sty 2021, 07:20
Otnoka pisze:
04 sty 2021, 17:29
Panowie mam pytanie,dlaczego w oknie rynek nie pokazuje mi wartosci dziennej zmiany instrumentow, czy ta opcja dziala w oghole, czy jest potrzebny jakis indicator, jesli tak to prosba o podeslanie
U mnie też. Może kwestia brokera? Albo rozszerzenia tej kolumny?
Rozszerzalem to nie to, broker ICMarkets, sprobuje przeinstalowac apke moze cos ruszy

ODPOWIEDZ