Witam Wszystkich.
Prosze o pomoc gdyz mam problem w aplikacji MT4. Posiadam konto real w AM i nagle po kliknieciu w Handel Nowe zlecenie okazuje sie ze przyciski do składania zleceń "Sprzedaj" / "Kup" sa nieaktywne (sa szare i nie mozna w nie kliknac). Nie mozna ani zlozyc zamowienia natychmiastowego ani ustawic zlecenia oczekujacego.
Czy ktos moze spotkal sie z takim problemem? I jesli tak to moze zna rozwiazanie co moglo sie stac? Restart programu i komputera nic nie pomogl
Pozdrawiam i prosze o odpowiedz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
unkle/.seed pisze:wpisz jakaś wartość lota
bo nie da się zrobić transakcji dla 0,00 lota
hehe, a co ma zrobic jak w volumenie wyskakuje komunikat " zła ilosc ...."???
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"
raposo hahah ale jak? skoro komunikat "zla ilosc" blokuje mozliwosc wpisania zadanej ilosci
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"
nastepny razem zrobie bo nie myslalam ze bede musiala udawadniac ze nie jestem wielbłądem
anea pisze:nastepny razem zrobie bo nie myslalam ze bede musiala udawadniac ze nie jestem wielbłądem
Nie chodzi mi tu o dowód, że tak było, bo jestem w stanie w to uwierzyć ale faceci to wzrokowcy i jakbym to zobaczył lepiej mógłbym zrozumieć problem i wymyśleć jego rozwiązanie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
dzialal tylko wybor symbolu, poza tym nic wiecej na kazdym symbolu bylo to samo, zamkniecie mt4 nic nie pomagalo, problem rozwiazal sie jak wczesniejsze zlecenie juz aktywne i profitowe zostalo zamkniete, no ale nie ma co debatowac bo to byl polski MM, dzieki za incjatywe i probe rozwiazania problemu, pozdrawiam