MT4 jak określić wartość zlecenia
MT4 jak określić wartość zlecenia
Witam Nie dawno założyłem konto w Admiral Markets, w najbliższym czasie zamierzam wpłacic 2000 funtów. Nie wiem jak przy składaniu zlecenia w MetaTrader 4 określić dokładną wartość tego zlecenia np. chciałbym kupić CFD spółki APPLE za powiedzmy 1500 funtów ale nigdzie nie widze miejsca gdzie mógłbym wpisać taką wartość. Wcześniej korzystałem z platformy Plus500 i tam wszystko było jasne sam decydowałem ile akcji chcę zakupić i ile będą mnie one kosztować W MT4 czegoś takiego nie widzę
Sprawdź jaki depozyt zabezpieczający pobiera broker od CFD na akcje - na stronie w specyfikacji instrumentów musi to być napisane. Następnie kwestia przemnożenia przez ilość środków i ew. przewalutowania na walutę depozytową.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
ale przeciez juz sam sobie odpowiedzialesadik17188 pisze:Sprawdziłem depozyt na akcje CFD wynosi 10%

skoro depozyt wynosi 10%, a cena akcji wynosi $525 to depozyt na 1 szt akcji wynosi $52,5
czyli zeby kupic 100 akcji: 100 * $52,5 = $5250
czyli zeby kupic 200 akcji: 200 * $52,5 = $10500
czyli zeby kupic 300 akcji: 300 * $52,5 = $15750
itd
prosciej juz nie potrafie