tyle ze po weryfikacji tak jak ma to miesce przy kilku ostatnich ofertach szkolen zrobil bym to na styl jak jest FPA ....
przy temcie dodal dopisek SCAM , a nawet utworzyl bym specjalny dzial i tam przenosil temat .....
pozdrawiam
Andrzej
Czyli przyjęcie z góry założenia, że wszyscy oszukują?Pierz Andrzej pisze:ja bym nie ograniczal im wolnosci na foum.... niech piszą o swoich szkoleniach ....
tyle ze po weryfikacji tak jak ma to miesce przy kilku ostatnich ofertach szkolen zrobil bym to na styl jak jest FPA ....
przy temcie dodal dopisek SCAM , a nawet utworzyl bym specjalny dzial i tam przenosil temat .....
pozdrawiam
Andrzej
Ciekawy pisze:Teoretycznie masz rację w praktyce jeśli wiesz jak wygląda życie(nie wiem ile masz lat) to pewnie domyślasz się, że jest wielu ludzi w trudnej sytuacji którzy desperacko próbują nie utonąć bo np stracili pracę itp i po prostu imają się wszystkiego aby utrzymać rodzinę - w takich sytuacjach rozum nawet mądrego człowieka potrafi się wyłączyć(to się nazywa desperacja) i to często właśnie w nich będzie uderzać.
bron BozeEduSystem pisze:Czyli przyjęcie z góry założenia, że wszyscy oszukują?
Pierz Andrzej po pierwsze zdaję sobie sprawę, że nie "zbawimy" wszystkich. Po drugie to, że np na innych forach rozwija sie kur... nie znaczy, że na takiej perełcePierz Andrzej pisze:tyle ze beda szukac nie tylko na nawigatorze .... tylko na innych forach tez i jezeli u nas nie znajda informacji ze jest to oszystwo to jak myslisz co zrobia Wink .....
EduSystem pisze:Pozostałych nie przekonają żadne argumenty i według teorii Darwina sami się wyeliminują...
Obawiam się, że nikt nie ma pomysłu. Sam się zastanawiam. Tak jak jest teraz to jest przynajmniej jakieś w miarę działające rozwiązanie. Może zwiększyć ilość reklam i wziąć dobrą kancelarię? Może zmigrować serwis za granicę? Sam mam wątpliwości, czy warto się angażować w takie wątki. Domyślam się jakie fajne posty przychodzą moderatorom na PM i jak się z tym czują. Green bardzo fajnie napisał, że nie można obojętnie przechodzić widząc jak ktoś próbuje zrobić bliźnim kuku. Brzmi trochę jak motto rycerza ale mnie zmotywowałoklonmarcin pisze:Jak takie metody miałyby wyglądać ??
Dobry pomysł. Jak ktoś faktycznie ma coś sensownego do powiedzenia, to założenie firmy nie powinno być dla niego dużą przeszkodą. Ja bym dołożył weryfikowanie tego co w reklamie z tym co w rzeczywistości. Wykorzystując niezawodne porównanie do rynku motoryzacyjnego, teraz mamy taką sytuację, że szkolący sprzedaje samochód, którego nawet sylwetki nie może ujawnić zapewniając, że lata w kosmos, zanurza się na 10 kilometrów w głąb morza i ma 8 głowic jądrowychPierz Andrzej pisze:pierwszym glownym kryterium jakie by musialo byc spelnione ( z mojego punktu widzenia) to jawnosc danych firmy ktora oferuje szkolenia , bez tego dla mnie jest to SCAM
matka pisze:Obawiam się, że nikt nie ma pomysłu
chciałem dać podobne porównanie - trafniej tego ująć nie można....matka pisze:Wykorzystując niezawodne porównanie do rynku motoryzacyjnego, teraz mamy taką sytuację, że szkolący sprzedaje samochód, którego nawet sylwetki nie może ujawnić zapewniając, że lata w kosmos, zanurza się na 10 kilometrów w głąb morza i ma 8 głowic jądrowych