Marketiva

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

robocop pisze:ja zalozylem wlasnie u nich konto, przeslalem dokumenty, wplacilem wymagane 250$ a te dziady zawiesily mi czasowo mozliwosc tranzakcji bo podobno przekroczylem limit 200 zlecen krotszych niz 5 minut. Zajrzalem w katalog z historia, przyliczylem wszystko i okazalo sie ze od poczatku zalozenia konta, czyli okres 2 tygodni bylo ich.... 88. Od wczoraj probuje im to wyjasnic, wyslalem 5 maili. oni za kazdym razem twierdza ze system im tak pokazuje, nie pomaga przeslanie wykazu tranzakcji w excelu przerobionej z ich bazy, w ktorym wszystko wyjasnilem czarno na bialym. nie pomaga nic. przesylaja mi na przyklad informacje z linkiem gdzie moge przejrzec wszystkie tranzakcje. A w nich wlasnie jest jak byk ze limit nie jest przekroczony. cos sie boje ze probuja tak kiwac ludzi. przetrzymuja kase bez (prawdziwego) powodu, moze maja problemy?
moja rada:
RUN FOREST RUUUUUUN !!!!
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Mi$iek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mi$iek »

Jak wypłacić pieniądze z marketivy normalnie płacąc podatek ?? Tzn. jaki pit trzeba wypełnić ??

Awatar użytkownika
gooly
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gooly »

Ja tam korzystam z marketivy dlugi czas i sobie chwale. Problemow jeszcze z nimi nie mialem odpukac...
A co do pitu to chyba 37 ale glowy nie dam...

groszek316
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: groszek316 »

Czy można na marketivie włączyc jakiś alarm ?? jesli chodzi o cene ?

przemeq_88
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: przemeq_88 »

jak zamknąć konto na marketivie?

pazdziochpl
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: pazdziochpl »

Pytanie odnośnie bonusu 5$. Czy jak na PLUS500 automatycznie są zamykane pozycje po przekroczeniu wartości na minus. Chodzi o to czy bez żadnych konsekwencji i ryzyka grać bonusem i bez obaw z będę miał na minusie konto i nie zostanę wezwany do uzupełnienia?
Dzięki za odpowiedź.

Awatar użytkownika
wnosalik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wnosalik »

pazdziochpl pisze:Pytanie odnośnie bonusu 5$. Czy jak na PLUS500 automatycznie są zamykane pozycje po przekroczeniu wartości na minus. Chodzi o to czy bez żadnych konsekwencji i ryzyka grać bonusem i bez obaw z będę miał na minusie konto i nie zostanę wezwany do uzupełnienia?
Dzięki za odpowiedź.

Nie da się w marketivie przekroczyć zera, więc nie musisz się o to martwić. Jak zaczynałem z forexem to kilka razy wyzerowałem tu konto. :)

pazdziochpl
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: pazdziochpl »

Dzięki wielkie ;p rozumiem też że wypłacałeś stąd kilka razy.
Jak zrobić krótką pozycję, bo w kolumnie "side" mam LONG

edit: ok głupie pytanie sam doszedłem.
Pozdro

gregorio99
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gregorio99 »

Na platformie jest konto w $ i tam mam te 5$ a jeżeli chciałbym grać na euro to można wpłacić walutę w euro? I jak to się będzie miało do tego konta z istniejącymi już 5$?

ODPOWIEDZ