Marketiva

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
Gandalf
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Gandalf »

Moze wykresy nie najlepsze ale za to wszystkie akcje sa, platforma po polsku. Link do rejestracji demo http://spencerfx.com/ff/?form=forextrad ... uage=pl_pl
Bondy, metale, forex, indexy, ropa, itd, itp. Spread na fx 2 pips.
Obrazek

Awatar użytkownika
sheen
Bywalec
Bywalec

Re: new platform

Nieprzeczytany post autor: sheen »

Gandalf pisze:
dany pisze: I am disappointed :lol: nothing new u can offer on this platform....exept 5$ ... :P
...fajnie kolega reklamuje,ale niestety nie jest zaciekwa ta platforma...poza tym jakos malo czytelna,niby nie skaplikowana a trudno sie polapac co i jak :)
pozdrawiam
Platforma prosciutka jak budowa cepa :) Fajne moduly z sygnalami, newsami.
Poza tym mozliwosc czatowania bezposrednio w platformie z innymi userami i z supportem platformy co jest bardzo istotne. Swietnie rozwiazany program lojalnosciowy.
Wprawdzie brak troche narzedzi do rysowania ale podstawowe wskazniki sa 19szt. Okno platformy mozna dowolnie ustawiac (moduly i rozmiary).
Otwierajac konto demo mamy do dyspozycji takze konto real zasilone kwota $5 na ktorym mozna od razu zawierac transakcje poczawszy od 1 centa za pips, przy otwieraniu pozycji mozemy ustawic od razu poziom stop i target, wskazujemy tez czy ma byc otwarta na koncie real czy na demo (dwa konta w jednej platformie)
Dla poczatkujacych do nauki swietna. Tyle moge napisac po 2 godzinach zabawy, jak znajde jeszcze jakies plusy badz minusy, dam znac :)

PS. Akceptuja wplaty z PayPal i E-Gold oraz przelew bankowy.
Dodatkowy minus jaki zauważyłem - ograniczenia ilościowe w otwieraniu pozycji w odpowiednim czasie :cry:
"Nic mi bardziej nie psuje dnia jak przegrana..."

Awatar użytkownika
newuser
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: newuser »

Są główne światowe indexy i metale - ciekawe czy na real da się nimi handlować ;]

spread - ok.

marcin26
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcin26 »

da sie i to calkim nie zle,spread ok,realizacja zlecen szybka,mozna pograc.do analizy lepiej jednak uzywac mt4,bo na marketivie sa tylko podstawowe wskazniki.nawet kontakt z suportem ok,odpowiedzieli mi po 5h,a to sie chwali :D

Awatar użytkownika
Mi$iek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mi$iek »

newuser pisze:Są główne światowe indexy i metale - ciekawe czy na real da się nimi handlować ;]
Pewnie że tak...

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

tylko ,że SL i TP można ustawić tylko na conajmniej 480 pipsów na GOLD

Awatar użytkownika
planet
Stały bywalec
Stały bywalec

marketiva

Nieprzeczytany post autor: planet »

Czesc

szuakam kogos kto gra na marketiva. chcialbym pogadac na temat tej platformy jakie sa najlepsze sposoby wplaty na konto i w ogole najlepiej na PW albo gg 4830368

pozdrawiam

ODPOWIEDZ