a ja tam sobie po uprawiam czarnowidztwo, to co się dziś z Edkiem stało, to czysta spekuła poszła.
Grubasy chcą ewidentnie mocno zamknąć EDKA pro wzrostowo by taki był wydźwięk na kolejne miesiące. Gdyby zostawili taką luke, miesięczna świeca zapowiedziała by spadki, a oni dziś zadbali by nie było nawet takiej myśli.
Poza tym ktoś z EBC dziś bredził, że nawet bankrutującej Grecji chciał by pomagać, czyli wgląda na to, co mówiłem,
Jak złota pani coś chce to będzie to miała.
Patrząc, że edek lukę przeszedł, nie spodziewałbym się, że Jenowa przetrzyma, w końcu jest popyt na ojro, a jak jest to wszędzie.
Ewald Nowotny z Europejskiego Banku Centralnego (oraz szef Austriackiego Banku Centralnego) poiweidział w wywiadzie dla Wiener Zeitung, że EBC zamierza zbadać prawne możliwości udzielenia pomocy Grecji w przypadku, w którym nieosiągnięte jest porozumienie z kredytodawcami.
Szczególnie istotne jest, czy program ELA będzie mógł być utrzymany w okresie do referendum, które zaplanowane jest na 5 lipca.
Nie wiem co by musieli zrobić by zwalić jakieś 300 pips i odwrócić znaczenie miesięcznej świecy (obecni nic nie znaczy), ale do odważnych świat należy.
Prawdopodobnie w Lipcu jak zaczną spadać i budować knot, trzeba będzie poszukać dobrego miejsca na Lki.
Ręki nie dam sobie uciąć, ale po jutrzejszym dniu będzie wiadomo czy niebawem zacznie się marsz na 1,2 czy odwalimy jeszcze jedną świece konsolową.
30 czerwca up, to i lipiec UP tak bym to widział

peace.