Cześć,
Szukam listy polskich brokerów. Jeśli ktoś taka ma to będę wdzięczny za informację.
Pozdr.
Lista Polskich Brokerów
Re: Lista Polskich Brokerów
Lista wszystkich DM jest np. na Bankierze czy Money.pl, a jak chcesz samych FX to nawet z głowy mogę...
XTB
BOSSA
Noble Markets
TMS
EFIX (choć to agent Gain Capital i City Index)
mForex
Alior Bank
XTB
BOSSA
Noble Markets
TMS
EFIX (choć to agent Gain Capital i City Index)
mForex
Alior Bank
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Czyli ich jest na prawdę mało.
Na tej liście jest tylko 7 firm.
http://direct.money.pl/sekcje/ranking-p ... orex-2016/
Myślałem, że większy jest rynek w Polsce.
Na tej liście jest tylko 7 firm.
http://direct.money.pl/sekcje/ranking-p ... orex-2016/
Myślałem, że większy jest rynek w Polsce.
W ogóle nie patrz na ten ranking.
1) Patron to nie polski DM.
2) HFT nie ma już na rynku FX. Podobnie wycofały się z niego PKO BP oraz BZ WBK.
3) Jak wspomniałem, zakładając konto w EFIX de facto i tak grasz u brytyjskiego brokera - City Index lub Gain Capital.
4) nie ma tam wszystkich DM. Zapewne są te, które zapłaciły, a jak artykuł zaczyna się od "Forex to możliwość zarobienia naprawdę dużych pieniędzy (...)" to od razu wiadomo do kogo jest skierowany.
Dlatego nie wchodzę już na Money.pl.
1) Patron to nie polski DM.
2) HFT nie ma już na rynku FX. Podobnie wycofały się z niego PKO BP oraz BZ WBK.
3) Jak wspomniałem, zakładając konto w EFIX de facto i tak grasz u brytyjskiego brokera - City Index lub Gain Capital.
4) nie ma tam wszystkich DM. Zapewne są te, które zapłaciły, a jak artykuł zaczyna się od "Forex to możliwość zarobienia naprawdę dużych pieniędzy (...)" to od razu wiadomo do kogo jest skierowany.
Dlatego nie wchodzę już na Money.pl.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu