Kupno wskaznika poszukuje programisty.

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
sekuds
Bywalec
Bywalec

Kupno wskaznika poszukuje programisty.

Nieprzeczytany post autor: sekuds »

Witam,

Poszukuje osoby, ktora napisze mi prosty wskaznik, a ja jej za to zaplace. Alarm kiedy cena zamkniesie nad / pod danym poziomem.

Zatem alarm mialby wygladac tak:

1 - Cena zamyakajac sie nad/pod danym poziomem (ktory jest wskazany linia na wykresie i przesuwajac ja w ten sposob modifykowany) daje sygnal alarmowy.

2 - W parametrach konsoli ustawiam time frame na jakim chce, aby alarm byl aktywny.

3 - W parametrach konsoli ustawiam rowniez czy alarm ma sie aktywowac nad (above) czy ponizej (below) poziomu lini, ktora jest na wykresie.

Czyli:
Cena jest na poziomie 1.12345, ustawiam w parametrach konsoli, ze interesuje mnie np. 5m TF i poziom below lini alarmu na wykresie, ktora ustawilem na poziomie 1.23000, jesli cena zamknie sie na 5m TF ponizej wskazanego poziomu chocby o tick alarm sie wlacza.

Osoby zainteresowane prosze o kontakt na priva.

Awatar użytkownika
karson
Gaduła
Gaduła

Re: Kupno wskaznika poszukuje programisty.

Nieprzeczytany post autor: karson »

oferta aktualna jeszcze ?

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Re: Kupno wskaznika poszukuje programisty.

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

czesc, zanim wydasz kase proponuje samemu taki wskaznik stworzyc przy pomocy np MOLANIS - indicator builder. Masz trial darmowy przez 10 dni,można naprawdę fajne rzeczy samemu zrobic bez pomocy programisty. pozdro

http://www.molanis.com/products/molanis ... or-builder
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

ODPOWIEDZ