p.s. nie lubie emotikonow, jak widac chca byc lepsze i lepiej wiedziec...
koszt jednego "usera" piszacego regularnie na forum
koszt jednego "usera" piszacego regularnie na forum
nie ma wstepu. ile kosztuje utrzymanie jednego uzytkownika forum specjalistycznego? gdyby brakowalo komus pomyslu na odpowiedz dodam, ze interesuje mnie rozpropagowanie poprzez internet najglupszej idei. czyli podsumowujac ile taki hejter/guru bierze za 1000 postow na rok, w tonie znawcy/z nalezytym opluciem wartosci? albo jezeli nie wiesz, to ile chcesz(to jest pytanie, nie oferta)?
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
Re: koszt jednego "usera" piszacego regularnie na forum
Ja chcę 1zł/1 post.
Dobrze odpowiedziałem?
Dobrze odpowiedziałem?
Olej wszystko! Gap się w wykres aż zrozumiesz po co się na niego tyle gapiłeś.
A ile ty dostajesz/będziesz dostawał?neosb pisze:nie ma wstepu. ile kosztuje utrzymanie jednego uzytkownika forum specjalistycznego? gdyby brakowalo komus pomyslu na odpowiedz dodam, ze interesuje mnie rozpropagowanie poprzez internet najglupszej idei. czyli podsumowujac ile taki hejter/guru bierze za 1000 postow na rok, w tonie znawcy/z nalezytym opluciem wartosci? albo jezeli nie wiesz, to ile chcesz(to jest pytanie, nie oferta)?![]()
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Tutaj masz stronę gdzie można kupić/sprzedać takie usługi:
zlecenia.przez.net
Ludzie sprzedają się naprawdę tanio. Kiedyś robiłem trochę programistycznych zleceń z tej strony, ale w końcu tania konkurencja mnie zabiła i sobie dobrze radzę na etacie
.
zlecenia.przez.net
Ludzie sprzedają się naprawdę tanio. Kiedyś robiłem trochę programistycznych zleceń z tej strony, ale w końcu tania konkurencja mnie zabiła i sobie dobrze radzę na etacie