Konkurs inwestycyjny Forex DM BZ WBK 2013
- InvestoronlineFX
- Gaduła
Re: Konkurs inwestycyjny Forex DM BZ WBK 2013
Depozyt pod wszystkie dostępne instrumenty wynosi 1% od wartości pozycji.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Zespół Forex
Dom Maklerski BZ WBK
Dom Maklerski BZ WBK
Czy można wygrać kilka nagród tygodniowych?
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2013, 16:40 przez mcifx, łącznie zmieniany 1 raz.
- InvestoronlineFX
- Gaduła
W związku z dużym zainteresowaniem oraz w odpowiedzi na liczne pytania i prośby dotyczące terminu rozpoczęcia konkursu, podjęliśmy decyzję o przesunięciu startu o tydzień. Chcemy zapewnić naszym klientom równe szanse, dlatego Konkurs Inwestycyjny Forex DM BZ WBK 2013 rozpoczynamy 6 października 2013 r. (niedziela) o godz. 23:00.
Jednocześnie zachęcamy do rejestracji w konkursie na stronie http://www.dmbzwbk.pl/konkursfx.
Pozdrawiamy
Jednocześnie zachęcamy do rejestracji w konkursie na stronie http://www.dmbzwbk.pl/konkursfx.
Pozdrawiamy
Zespół Forex
Dom Maklerski BZ WBK
Dom Maklerski BZ WBK
InvestoronlineFX pisze:W związku z dużym zainteresowaniem oraz w odpowiedzi na liczne pytania i prośby dotyczące terminu rozpoczęcia konkursu, podjęliśmy decyzję o przesunięciu startu o tydzień. Chcemy zapewnić naszym klientom równe szanse, dlatego Konkurs Inwestycyjny Forex DM BZ WBK 2013 rozpoczynamy 6 października 2013 r. (niedziela) o godz. 23:00.
Pozdrawiamy

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
- InvestoronlineFX
- Gaduła
Jeden uczestnik może otrzymać zarówno nagrodę główną, jak i jedną lub więcej nagród tygodniowych.MCI pisze:Czy można wygrać kilka nagród tygodniowych?
Jeżeli byłby kiepski odzew to proszę mi wierzyć, że nie siedzielibyśmy w piątek o tej godzinie w pracycytrynek pisze:Albo mają kiepski odzew albo liczą na kolejnych naiwnych klientów skuszonych nagrodami a raczej ich depo

Proszę pamiętać również o tym, że nie jesteśmy MM i zależy nam na tym, aby klienci byli z nami jak najdłużej.
Pozdrawiamy
Zespół Forex
Dom Maklerski BZ WBK
Dom Maklerski BZ WBK
Witam,
Jestem klientem DM BZWBK, ale nie posiadam rachunku inwestycyjnego (tzn. miałem kiedyś rachunek i zamknąłem go) ale nadal mogę się zalogować do serwisu inwestor online. Co muszę zrobić, aby wziąć udział w konkursie? Czy muszę otworzyć najpierw "zwykły" rachunek inwestycyjny? Czy zostanie pobrana opłata za prowadzenie rachunku, jeśli teraz go otworzę, a w grudniu 2013 zamknę?
Jestem klientem DM BZWBK, ale nie posiadam rachunku inwestycyjnego (tzn. miałem kiedyś rachunek i zamknąłem go) ale nadal mogę się zalogować do serwisu inwestor online. Co muszę zrobić, aby wziąć udział w konkursie? Czy muszę otworzyć najpierw "zwykły" rachunek inwestycyjny? Czy zostanie pobrana opłata za prowadzenie rachunku, jeśli teraz go otworzę, a w grudniu 2013 zamknę?
- InvestoronlineFX
- Gaduła
Witam, dokładnie tak. Najpierw należy otworzyć ponownie rachunek maklerski, następnie rozszerzyć go o Forex i wypełnić formularz konkursowy.voyt pisze:Witam,
Rachunek maklerski, o ile korzysta się tylko i wyłącznie z FX, jest darmowy. Jeśli chciałby Pan również korzystać z rachunku maklerskiego w inny sposób, wtedy opłata pobierana jest dopiero za kolejny rok. Jeżeli zamknie Pan rachunek przed końcem roku w którym go otworzył żadna opłata nie zostanie pobrana.
Pozdrawiam
Zespół Forex
Dom Maklerski BZ WBK
Dom Maklerski BZ WBK
To jak to jest z grą robotami? Można czy nie można ?
5. Dopuszczalne jest posługiwanie się przez Uczestników w ramach Konkursu rozwiązaniami
informatycznymi powodującymi automatyczne generowanie i składanie zleceń na Rachunku Forex
z ograniczeniem lub wyłączeniem możliwości bezpośredniego wpływu Uczestnika na poszczególne
zlecenia i transakcje (mechanizmy algorytmiczne). Nie wyłącza to zastosowania postanowień § 70q
ust. 4 Regulaminu świadczenia usług maklerskich przez Dom Maklerski BZ WBK S.A.
Oczywiście na MT4 można tradować?
5. Dopuszczalne jest posługiwanie się przez Uczestników w ramach Konkursu rozwiązaniami
informatycznymi powodującymi automatyczne generowanie i składanie zleceń na Rachunku Forex
z ograniczeniem lub wyłączeniem możliwości bezpośredniego wpływu Uczestnika na poszczególne
zlecenia i transakcje (mechanizmy algorytmiczne). Nie wyłącza to zastosowania postanowień § 70q
ust. 4 Regulaminu świadczenia usług maklerskich przez Dom Maklerski BZ WBK S.A.
Oczywiście na MT4 można tradować?
- InvestoronlineFX
- Gaduła
Dzień dobry, nie ma żadnych ograniczeń związanych z używaniem automatów. Już wyjaśniam.
Druga część dotyczy wyłączenia odpowiedzialności DM BZ WBK za skutki i wyniki stosowania takich rozwiązań.
Pozdrawiam,
To prawna definicja automatu - rozwiązanie, które generuje i składa zlecenia ograniczając lub wyłączając bezpośredni wpływ Uczestnika na to zlecenie. Jak mówi cały zapis, który Pan przywołuje, używanie takich rozwiązań jest dozwolone.JAREK67 pisze:
(...) rozwiązaniami informatycznymi powodującymi automatyczne generowanie i składanie zleceń na Rachunku Forex
zlecenia i transakcje (mechanizmy algorytmiczne) (...)
Druga część dotyczy wyłączenia odpowiedzialności DM BZ WBK za skutki i wyniki stosowania takich rozwiązań.
Pozdrawiam,
Zespół Forex
Dom Maklerski BZ WBK
Dom Maklerski BZ WBK