Konkurs DEMO, gdzie i kiedy?
Konkurs DEMO, gdzie i kiedy?
Jak w tytule, czy obecnie cosik jest organizowane, szukam i nic, a mam kilka wskaźników do przetestowania live, nie moge tego zrobic na historii. Czy coś obecnie moze jest organizowane przez jakiegoś broka?
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Re: Konkurs DEMO, gdzie i kiedy?
Możesz przetestować to na dowolnym demie .
Polscy brokerzy w ostatnim czasie skupili się na wdrażaniu wytycznych KNF więc dlatego "promocje" siadły. Można szukać u zagranicznych brokerów. Chyba XM prowadzi cykliczne konkursy demo.
Polscy brokerzy w ostatnim czasie skupili się na wdrażaniu wytycznych KNF więc dlatego "promocje" siadły. Można szukać u zagranicznych brokerów. Chyba XM prowadzi cykliczne konkursy demo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ducaskopy? Ale pewnie Jforex cie nie interesuje...? Maja co miesiac konkurs na najlepszego trejdera.Farciarz pisze:Jak w tytule, czy obecnie cosik jest organizowane, szukam i nic, a mam kilka wskaźników do przetestowania live, nie moge tego zrobic na historii. Czy coś obecnie moze jest organizowane przez jakiegoś broka?
Pozdro.
Ze mnie dupa nie trejder!!!
ruszyłem z testami na demo bezkonkursowym, to tylko kilka wskaźników, które maja pomóc zminimalizować mój statystyczna bład wejscia, chciałem konkurs, zeby na sucho nie jechac, jakby sie sprawdziły to, zawsze wiekszy ubaw
platforma obojętna, i tak tam tylko bym otwierał, nie mam doświadczenia z FForex, wiec i nie mam opini
platforma obojętna, i tak tam tylko bym otwierał, nie mam doświadczenia z FForex, wiec i nie mam opini
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.