Kilka MT4 na raz-rozni brokerzy

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
halunek
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 44
Rejestracja: 22 wrz 2016, 21:20

Kilka MT4 na raz-rozni brokerzy

Nieprzeczytany post autor: halunek »

Ktos zna sposób zeby na kilku mt4 otwartych jednoczesnie(rozni brokerzy) dalo sie w tym samym czasie otworzyc dane pozycje? ew wrzucic EA na wykres

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9827
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10

Re: Kilka MT4 na raz-rozni brokerzy

Nieprzeczytany post autor: raposo »

EA raczej nie wrzucisz z automatu na kilka MT4 ;). Ale tak, otworzyć pozycję na kilku platformach już się da. Może nie będzie to w tym samym czasie ale opóźnienie mniejsze niż 1 sekunda w większości przypadków będzie do zniesienia :).

Do tego celu potrzebujesz kopiarki, np. takiej:
http://fxcraft.biz/produkt/fxcraft-mt4-copier/

Ale jak ta akurat Ci nie odpowiada to zapewne w Google'u znajdziesz parę alternatyw.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

halunek
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 44
Rejestracja: 22 wrz 2016, 21:20

Re: Kilka MT4 na raz-rozni brokerzy

Nieprzeczytany post autor: halunek »

czy kopiarki dzialaj rowniez ze zleceniami oczekuacymi?
z góry dzieki, ;)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9827
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10

Re: Kilka MT4 na raz-rozni brokerzy

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Tak.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ