Takie lapanie szczytu pod prad wiadomo jak sie konczy. Jak ktos trzymal do SL to konta juz nie ma.SEROL666 pisze: ↑28 paź 2021, 15:56Dziwnie to brzmi: "określ cel a my powiemy Ci jaką dźwignię zastosować" ale cóż. Jedzmy dalej znów dostałem wiadomość o wejścia w XAUUSD tym razem nie było za dobrze - wejście 27.10 g 13:19 - Ryzykujemy 16,5 USD Aby zarobić 6USD. Cena rozminęła się z o niewiele z TP, szło zarobić jak ktoś pilnował ale weryfikacja umiejętnośći tego Tradera - żadna. Przesyła co chwilę screeny piramidowanych pozycji - oczywiście wszystkie na PLUS. Dośpiewajcie sobie sami
Kanały telegram z sygnałami forex
Re: Kanały telegram z sygnałami forex
Dokładnie. Traktują potencjalnych klientów jak idiotów. Rozwierciłem temat do końca. Uważajcie ludziska na sygnałowców bo w Karola lecą.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Teraz to już sam nie wiem. Wszedłem na jego TG ma jakieś wakacje itd. a te że przez ostatnie jakieś 10 miesięcy zrobił ze 100K ponad 1500K. Wiec mogłem się pomylić... sprawa do zbadania..SEROL666 pisze: ↑08 paź 2021, 18:32Hej.
Chciałem powrzucać jego pozycje z Tego tygodnia ale widziałem wyłapywanie SL to sobie odpuściłem a jego dzisiejsze wejście na EURNZD to już nie wiem co miał w głowie. Jak to mówią szczęście sprzyja leniwym i sam wysłał podsumowanie swojego tradingu tak więc:
- w przeciągu 3 tygodni jest na minusie około 30 pips
- za ostatnie 3 miesiące jest około 150 pips do przodu
Od razu napiszę że to bardzo słabe wyniki..... widziałem kilka sensownych wejść u niego ale też łapanie spadających noży. Dziwne. Na jego kanale walczy z Indeksami o DAX to całe wykłady robi a tu bierze się za waluty - nie rozumiem tego. Cóż rzec nie polecam.
Tom Hougard zrobił za zeszły 2022 rok wynik "niewiele ponad 2000%". Jest kilka fejkowych kont na TG wiec trzeba uważać. Jak komuś nie chce się klikać to są apki - kopiery zleceń z TG tylko nie wiem czy zadziałają wszystko można sobie wstecz przejrzeć i posprawdzać