Bo to wychodzi, że dolar rządzi forexem

najwiekszy zysk to bylo na Gold przede wszystkim na nim.gram,byla ropa i eud/usd.highend pisze:A z ciekawości - możesz napisać na czym zrobiłes taki wynik? Jakieś konkretne/ulubione pary walutowe czy instrumenty inne? Czy grałeś np przeciw dolarowi, a w ostatnim tygodniu dolar pokazał pazurki?
Bo to wychodzi, że dolar rządzi forexemale to chyba większość widzi?
wszystkie pozycje mialy SL zamykanie zyskownych bylo z palcahighend pisze:rozumiem, że wszystko jechałeś bez SL ? i zamykałeś z palca czy TP? tak tylko ciekawy jestem
ale co to za SL, że z 90.000 zostaje 4.000 ?spontfx pisze:wszystkie pozycje mialy SL zamykanie zyskownych bylo z palcahighend pisze:rozumiem, że wszystko jechałeś bez SL ? i zamykałeś z palca czy TP? tak tylko ciekawy jestem
mowie jeszce razhighend pisze:ale co to za SL, że z 90.000 zostaje 4.000 ?spontfx pisze:wszystkie pozycje mialy SL zamykanie zyskownych bylo z palcahighend pisze:rozumiem, że wszystko jechałeś bez SL ? i zamykałeś z palca czy TP? tak tylko ciekawy jestem
Proponuję żebyś może ujednolicił najpierw jednostki miar, wg których będziesz grał. Może się okazac bowiem, że nie będzie na świecie takich pieniędzy jakie przypadkiem zarobisz.spontfx pisze: P.S nie zostalo 4000 tylko 200 zl z 4000 zaczynalem z czego 7000 tys wyplacilem.po drodze .
ci jest dziwnego ?JAREK67 pisze:Proponuję żebyś może ujednolicił najpierw jednostki miar, wg których będziesz grał. Może się okazac bowiem, że nie będzie na świecie takich pieniędzy jakie przypadkiem zarobisz.spontfx pisze: P.S nie zostalo 4000 tylko 200 zl z 4000 zaczynalem z czego 7000 tys wyplacilem.po drodze .