Jaki broker z niskim pierwszym depozytem ??

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

asiunia0000 pisze:Ja tam nie widzę fxsalt. A jak wpisuję w wyszukaj po nazwie brokera, wyskakuje mi 2 Pip Fixed. Czy to to samo?
Tu jest cały temat o FxSalt.
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... php?t=9630

Informacje na stornie są w 99% aktualniejsze niż na forum jeśli chodzi o depozyty, opłaty itp.

Jak są jakieś wątpliwości to najlepiej spytać suportu.

Pozdrawiam
M.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

asiunia0000
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: asiunia0000 »

Dziękuję, znalazłam potwierdzoną odpowiedź

niewiem
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: niewiem »

załóż konto na plus500 tam nie potrzeba depo , dostaniesz 75zł za friko i liżniesz troche gry w realu ......tylko wesprzyj się jakimś MT4 bo tam z wykresów nie wynika nic ...
twoja wiedza rośnie wprost proporcjonalnie do straconych pieniędzy , aż nadchodzi dzień kiedy każda kolejna świeca jest nutą dobrze ci znanej piosenki :)

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

niewiem pisze:załóż konto na plus500 tam nie potrzeba depo , dostaniesz 75zł za friko i liżniesz troche gry w realu ......tylko wesprzyj się jakimś MT4 bo tam z wykresów nie wynika nic ...
Jeden z najgorszych brokerów jakie są na rynku i tyle w temacie.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Pan Kamil
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Pan Kamil »

MrYogi pisze:
niewiem pisze:załóż konto na plus500 tam nie potrzeba depo , dostaniesz 75zł za friko i liżniesz troche gry w realu ......tylko wesprzyj się jakimś MT4 bo tam z wykresów nie wynika nic ...
Jeden z najgorszych brokerów jakie są na rynku i tyle w temacie.
Mógłbyś napisać coś wiecej?
Kolega wyżej twierdzi, że dostaje się 75zł za free, czy warto zacisnąć poślady i pobawić się faktycznie trochę za nie swoją kasę przez jakiś czas i pomęczyć się z brookerem?

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Pan Kamil pisze: Mógłbyś napisać coś wiecej?
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 968#110968

mlody87
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mlody87 »

Ok tylko ze od tamtego czasu sporo sie zmienilo. Sa juz nadzorowani, support odpisuje,jest kontakt, zlecenia wchodza praktycznie od razu.
Ja jestem poczatkujacy i zeby nauczyc sie samych mechanizmow to ten brok wydaje sie ok, jedyne co mi nie odpowiada to ubogie mozliwosci zabawy z wykresem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Jak już szukacie broka do lepiej zacząć od razu od dobrego. A nie "pomęczyć się z brokiem". Pomęczysz się tak rok albo dwa, zaczniesz zarabiać i broker Cię wykosi - a Ty nie będziesz wiedział czy to Ty zawaliłeś czy wina brokera.

Jeśli chodzi o FxSalt to najlepiej chodził jak był WL FxPrimusa. Jak przeszli na swoje to jest gorzej.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

mlody87 pisze: zlecenia wchodza praktycznie od razu.
Przeczytaj końcówkę wątko.

Jak zrobisz kilkaset % (czego ci życzę) i okaże się ze nie wypłaca bo grałeś niezgodnie z regulaminem wtedy się przekonasz dlaczego zlecenia wchodzą błyskawicznie

niewiem
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: niewiem »

Plus500 zabrania scalpingu , lecz nie podają jego definicji w umowie ,zależy to od ich interpretacji , to jego wada .Jak mi się nudziło to scalpowałem u nich ewidentnie i płacili, tyle że na mniejsze kwoty i nie był to wiodący system w transakcjach .... i nie męczyłem się jakoś z nimi -chyba , że chodzi o przełączanie się między MT4 a ich platformą ;)
twoja wiedza rośnie wprost proporcjonalnie do straconych pieniędzy , aż nadchodzi dzień kiedy każda kolejna świeca jest nutą dobrze ci znanej piosenki :)

ODPOWIEDZ