Jak to zakodowa w mql4

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
patrykdvs11
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 2
Rejestracja: 20 gru 2018, 14:31

Jak to zakodowa w mql4

Nieprzeczytany post autor: patrykdvs11 » 05 sty 2019, 12:11

Witam
Chce zaczać uczyć sie kodowania i pierwsze co mam w planach to automat, który otwiera mi pozycje o godzienie 10.00

Mam nadzieje ze wspólnie cos tutaj uklepiemy :)

patrykdvs11
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 2
Rejestracja: 20 gru 2018, 14:31

Re: Jak to zakodowa w mql4

Nieprzeczytany post autor: patrykdvs11 » 10 sty 2019, 15:32

Czy to bedzie tak?

Kod: Zaznacz cały

//+------------------------------------------------------------------+
//|                                                            d.mq4 |
//|                        Copyright 2018, MetaQuotes Software Corp. |
//|                                             https://www.mql5.com |
//+------------------------------------------------------------------+
#property copyright "Copyright 2018, MetaQuotes Software Corp."
#property link      "https://www.mql5.com"
#property version   "1.00"
#property strict
//+------------------------------------------------------------------+
//| Script program start function                                    |
//+------------------------------------------------------------------+
void OnStart()
  {
  if (Hour() == 10 && Minute() == 0) {
  

   
  }
//+------------------------------------------------------------------+


grzesq
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 30
Rejestracja: 10 lip 2009, 16:57

Re: Jak to zakodowa w mql4

Nieprzeczytany post autor: grzesq » 10 sty 2019, 18:09


ODPOWIEDZ