A co tu komentować szpilki na tej parze co drugi wieczór można by rzecz. Ze nie wspomnę na zamkniecie w piątek.
LP nie wydala, po prostu trzeba uważać.
JadeFX (Jade Investments Group) - ECN/STP
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
AUD jes ciekawą walutą ze względu na surowce....,niedocenianą od 2001 roku z okresowymi zawirowaniami....w 2008 roku..MaRCHeW pisze: Albo mają szklaną kulę i wiedzą co się wydarzy w przyszłośc
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Też miałem to samo i niewiedząc czemu zawiesiło mi platformę, jednak po wyczyszczeniu historii jest ok ( ale luka jest nadal )wojtasek pisze:miałem dziś na real i na demo zawieszenie data feedu pomiędzy 8:32 a 8:40 czasu serwera; teraz jest tam dziura w danych.
u kogoś to też wystąpiło? czy to się często zdarza u tego broka
A co do występowania problemów, to chyba pierwsza taka awaria, w każdym razie którą zauważyłem.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Stały bywalec
Witam, mam kilka pytań o wypełnienie wniosku o otworzenie konta (kiepsko u mnie z angielskim):
1)Government ID - tj nr dowodu osobistego?
2)jak otwieram indywidualne konto to informacji o Joint Account holder nie ruszam nic z tego?
3)na końcu pisze "primary account holder's signature( print full client name) - niewiem o co chodzi z tym print tzn mam tylko dać podpis imie i nazwisko ręcznie?
4) Jak jest samo Print Client Name to mam wpisać imie, czy nazwisko czy to i to
?
1)Government ID - tj nr dowodu osobistego?
2)jak otwieram indywidualne konto to informacji o Joint Account holder nie ruszam nic z tego?
3)na końcu pisze "primary account holder's signature( print full client name) - niewiem o co chodzi z tym print tzn mam tylko dać podpis imie i nazwisko ręcznie?
4) Jak jest samo Print Client Name to mam wpisać imie, czy nazwisko czy to i to

?
If i were a rich man, yubby dibby dibby dibby dibby dibby dibby dum!
-
- Stały bywalec