JadeFX (Jade Investments Group) - ECN/STP
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
A co tu komentować szpilki na tej parze co drugi wieczór można by rzecz. Ze nie wspomnę na zamkniecie w piątek.
LP nie wydala, po prostu trzeba uważać.
LP nie wydala, po prostu trzeba uważać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
AUD jes ciekawą walutą ze względu na surowce....,niedocenianą od 2001 roku z okresowymi zawirowaniami....w 2008 roku..MaRCHeW pisze: Albo mają szklaną kulę i wiedzą co się wydarzy w przyszłośc
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Też miałem to samo i niewiedząc czemu zawiesiło mi platformę, jednak po wyczyszczeniu historii jest ok ( ale luka jest nadal )wojtasek pisze:miałem dziś na real i na demo zawieszenie data feedu pomiędzy 8:32 a 8:40 czasu serwera; teraz jest tam dziura w danych.
u kogoś to też wystąpiło? czy to się często zdarza u tego broka
A co do występowania problemów, to chyba pierwsza taka awaria, w każdym razie którą zauważyłem.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Stały bywalec
Witam, mam kilka pytań o wypełnienie wniosku o otworzenie konta (kiepsko u mnie z angielskim):
1)Government ID - tj nr dowodu osobistego?
2)jak otwieram indywidualne konto to informacji o Joint Account holder nie ruszam nic z tego?
3)na końcu pisze "primary account holder's signature( print full client name) - niewiem o co chodzi z tym print tzn mam tylko dać podpis imie i nazwisko ręcznie?
4) Jak jest samo Print Client Name to mam wpisać imie, czy nazwisko czy to i to
?
1)Government ID - tj nr dowodu osobistego?
2)jak otwieram indywidualne konto to informacji o Joint Account holder nie ruszam nic z tego?
3)na końcu pisze "primary account holder's signature( print full client name) - niewiem o co chodzi z tym print tzn mam tylko dać podpis imie i nazwisko ręcznie?
4) Jak jest samo Print Client Name to mam wpisać imie, czy nazwisko czy to i to

?
If i were a rich man, yubby dibby dibby dibby dibby dibby dibby dum!
-
- Stały bywalec