poglądowo h1...do własnej interpretacji (nie chcę nic sugerować)
Ja tylko pociągnął.
- DigitalSmoke
- Pasjonat

Szanowni Klienci. Z uwagi na od odbywające się w niedzielę wybory w Grecji na rynku może wystąpić zmienność wyższa od przeciętnej, szczególnie po otwarciu rynków w niedzielę. W notowaniach mogą wystąpić wtedy tzw. luki cenowe (tzn. cena otwarcia w niedzielę może znacząco odbiegać od ceny zamknięcia w piątek). Prosimy o odpowiednie dostosowanie wielkości otwartych pozycji oraz poziomów złożonych zleceń stop i limit.
Wszyscy dzisiaj ślą takie laurki.
Wszyscy dzisiaj ślą takie laurki.
- DigitalSmoke
- Pasjonat

Dzisiejszy konkurs trollowania wygrywa GU. Up DOWN up donwUP
Co do luki to zagrywam kontre do tego co słychać na rynku. Czyli gadają że skośni nie chcą mieć nic wspólnego ze strefą euro i nie będą już pożyczać ich banki nam kasy. A ja myśle że pożyczą żeby mieć władze nam nami jak nad uSa.
Więc jak straszą dołem ja kupuje w górę.
Sytuacja państwa dawno już na wykresie jest, a to przytrzymanie wzrostów i ostre świece w dół są by była panika. Zmykam
Ci co nie chcą ryzykować niech lepiej zamkną na weekend bo będzie ciężko.
Co do luki to zagrywam kontre do tego co słychać na rynku. Czyli gadają że skośni nie chcą mieć nic wspólnego ze strefą euro i nie będą już pożyczać ich banki nam kasy. A ja myśle że pożyczą żeby mieć władze nam nami jak nad uSa.
Więc jak straszą dołem ja kupuje w górę.
Sytuacja państwa dawno już na wykresie jest, a to przytrzymanie wzrostów i ostre świece w dół są by była panika. Zmykam
Ci co nie chcą ryzykować niech lepiej zamkną na weekend bo będzie ciężko.
- DigitalSmoke
- Pasjonat

Kabel się w końcu przebił i to było zagranie dzisiejszego dnia, niestety zmęczył mnie tym co dzisiaj robił i przestałem go obserwować, a szkoda bo to było zagranie dzisiejszego dnia.
Gdyby nie specyficzna sytuacja to ustawiałbym się na S-kę na następnym oporze.
Gdyby nie specyficzna sytuacja to ustawiałbym się na S-kę na następnym oporze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.