INTRA-DAY TRADING
INTRA-DAY TRADING
Taj jak w temacie skupiam się na grze intra-day. Generalnie nie wiem która jest to próba z dziennikiem ale no cóż trzeba spróbować jeszcze raz.
Gram w oparciu o LT i S/R. Zobaczymy co z tego wyniknie.
SL nie większy niż 15 pipsów.
Pierwszy cel jaki sobie stawiam to 100 umieszczonych wejść.(oczywiście z dodatnim bilansem).Postaram się robić w każdy piątek podsumowania tygodniowe.
Gram w oparciu o LT i S/R. Zobaczymy co z tego wyniknie.
SL nie większy niż 15 pipsów.
Pierwszy cel jaki sobie stawiam to 100 umieszczonych wejść.(oczywiście z dodatnim bilansem).Postaram się robić w każdy piątek podsumowania tygodniowe.
"ponosiłem porażkę za porażką-to dlatego odniosłem sukces" Michael Jordan
Niestety drugie zagranie również na minus.Troszkę przesadziłem z tymi pierwszymi wejściami gdyż na początku journala(w sumie to wyszedł taki spontan) chciałem umieścić jakieś screeny z trejdami i efekt tego mizerny.
Jednak jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa dzisiaj i wszedłem w S Edka
Wynik 11; 10; 3.6
Ostatni trejd całkiem przypadkowy(bo nie zauważyłem i otworzyłem przypadkiem pozycje za 1/3 stawki
*tej ostatniej pozycji nie widać ze względu ,że otworzyłem chwilkę później pozycję po normalnej wielkości i cena wejścia jest ta sama
Jednak jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa dzisiaj i wszedłem w S Edka
Wynik 11; 10; 3.6
Ostatni trejd całkiem przypadkowy(bo nie zauważyłem i otworzyłem przypadkiem pozycje za 1/3 stawki
*tej ostatniej pozycji nie widać ze względu ,że otworzyłem chwilkę później pozycję po normalnej wielkości i cena wejścia jest ta sama
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2012, 00:19 przez seb23mj, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem, że Journal jest intra-day , jednak widzę tutaj spory potencjał ruchu , więc pozycje przestawiam na BE. Tutaj otworzyłem 1/3 wartości wartości normalnego zlecenia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- adamkaluza
- Pasjonat
w 90% pozycje zamykam z palca, jednak z zamykaniem jest największy problem
Ale błąd otworzyłem ! otworzyłem na edku rano pozycje i nie zauważyłem ,że pozycja jest pięciokrotnie większa niż standardowo.
Strata 60 pestek, sick!!!
Kangur zamkniety z palca przy 7 pipsach straty
Ale błąd otworzyłem ! otworzyłem na edku rano pozycje i nie zauważyłem ,że pozycja jest pięciokrotnie większa niż standardowo.
Kangur zamkniety z palca przy 7 pipsach straty
Może grałeś wcześniej na demo i przełączyłeś rachunek, ja kiedyś z ciekawości chciałem zobaczyć jak to jest zagrać większym lotem na demo i potem mi zostało chyba z x10.seb23mj pisze:Ale błąd otworzyłem ! otworzyłem na edku rano pozycje i nie zauważyłem ,że pozycja jest pięciokrotnie większa niż standardowo.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
tak czasem przełączam na demo , ale to był raczej ostatni raz gdyż do demo otworzyłem nowy rachunek u innego brokera aby mi się już nigdy ależ to nigdy nie pomyliłoMoże grałeś wcześniej na demo i przełączyłeś rachunek, ja kiedyś z ciekawości chciałem zobaczyć jak to jest zagrać większym lotem na demo i potem mi zostało chyba z x10