Głownie bazuje na S/R natomiast z S/D też korzystam, dla mnie poziomy te wzajemnie się uzupełniają czyli S/R daje najlepszy rezultat gdy cena się od niego odbija historycznie ze wsparcia zmienia się w opór itp natomiast S/D daje najlepszy rezultat w sytuacji odwrotnej gdy nie był jeszcze testowany itp, tak przynajmniej ja to interpretuje i stosuje:)gutek04 pisze:Będę zaglądał, mam bardzo podobny styl gry z tym że S/R zastępuje S/D, nie używam LT, a do CCI dopiero się przymierzam.... no i niższe interwały bo głównie m15. Powodzenia życzę!
chyba nawet na wykresie USDCAD ten poziom co lizak tylko patyczkiem dotknął to był poziom S/D:p
Piątek obfitował w same sukcesy ale jak wiemy rzadko jest tak kolorowo, przyszły tydzień przyniesie porażki i tu miał bym wielką prośbę o wasze komentarze i "wytykanie mi błędów", konstruktywna krytyka może tylko pomóc:)
Z natury jestem matematykiem wiec dodam tylko ze czasami maga pojawiać się błędy stylistyczne, lub inne z tego gatunku w moich wypowiedziach:)