INDECT w Bytomiu?

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

INDECT w Bytomiu?

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

Czy ktoś z Bytomia mógłby przejść się po mieście "w nerwowy sposób" z pistoletem z odpustu w ręce ? :D

Podobno już działa:
http://grecjawogniu.info/?p=11109

Sprawdzilibyśmy szybkość reakcji... :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Re: INDECT w Bytomiu?

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

Janek Trader pisze:Czy ktoś z Bytomia mógłby przejść się po mieście "w nerwowy sposób" z pistoletem z odpustu w ręce ? :D

Sprawdzilibyśmy szybkość reakcji... :)

Hehe, dobre, a Ty to masz pomysły :)
Zwłaszcza ten "nerwowy sposób" mnie intryguje, a system weźmie to za zespół tourette’a i odpuści :)

Płoć
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płoć »

Jak nosicie ze sobą komórkę to informuję Was, że można dosyć dokładnie odtworzyć, gdzie ktoś był. I kameri nie są do tego potrzebne... .

Jak chcesz sprawdzić czy system działa skutecznie, to poobserwuj wskaźnik przestępczości drobnej... .

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ludzie się kamer boją, indectów, inwigilacji........ jaja jakieś......hipokryci!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F7pYHN9iC9I
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Płoć
Gaduła
Gaduła

daromanchester, nie każdy ma tyle o sobie w necie... . Na mój temat na podstawie mojej twarzy, doszliby by do...., hmmm, do niczego? Pewnie takich mieli. Dlatego zaprosili osoby młode, któe wyglądały modnie. Ja natomiast wiem, że każdy mój ruch jest rejestrowany.

Ogólnie takie kamerki mogłyby znacznie obniżyć przestępczość..., a z drugiej strony wyeliminować skutecznie element nie poddający się indoktrynizacji. Atom można wykorzystać w ratowania ludzkości, jak i do jej zagłady. To od ludzi zależy jak z tego skorzystamy.

Awatar użytkownika
Jack
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jack »

Płoć pisze:Ja natomiast wiem, że każdy mój ruch jest rejestrowany.
tak, wszyscy jesteśmy kontrolowani a w lewym pośladku mamy zaszyty chip :lol:

dexter
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dexter »

Oj głupiś!Wyd....cię a ty o tym nawet nie wiesz a maja to na video!!!

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

No i co?
Jedni piszą, że są kontrolowani inni że nie są, a odważnego żeby to sprawdzić jak nie było tak nie ma
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Płoć
Gaduła
Gaduła

Janek Trader pisze:No i co?
Jedni piszą, że są kontrolowani inni że nie są, a odważnego żeby to sprawdzić jak nie było tak nie ma
Indect? Są lepsze systemy znane od dawna. Jakbyś się interesował tylko tematyką to byś je znał. Pooglądaj sobie filmiki w Internecie. Do dobrego systemu śledzącego potrzeba gigantycznej integracji bzz danych, wtedy na prawdę brdzo dużo będzie można powiedzieć o danych obywatelach.

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Płoć pisze:
Janek Trader pisze:No i co?
Indect? Są lepsze systemy znane od dawna. Jakbyś się interesował tylko tematyką to byś je znał. Pooglądaj sobie filmiki w Internecie. Do dobrego systemu śledzącego potrzeba gigantycznej integracji bzz danych, wtedy na prawdę brdzo dużo będzie można powiedzieć o danych obywatelach.
w tym temacie chodzi mi tylko i wyłącznie o potwierdzenie w praktyce szybkości działania INDECT-a i czy w ogóle to działa i jest użyteczne, czy jak w większości różnych pomysłów kasa poszła w pizdu...

ODPOWIEDZ