Podobno już działa:
http://grecjawogniu.info/?p=11109
Sprawdzilibyśmy szybkość reakcji...

Janek Trader pisze:Czy ktoś z Bytomia mógłby przejść się po mieście "w nerwowy sposób" z pistoletem z odpustu w ręce ?![]()
Sprawdzilibyśmy szybkość reakcji...
tak, wszyscy jesteśmy kontrolowani a w lewym pośladku mamy zaszyty chipPłoć pisze:Ja natomiast wiem, że każdy mój ruch jest rejestrowany.
Indect? Są lepsze systemy znane od dawna. Jakbyś się interesował tylko tematyką to byś je znał. Pooglądaj sobie filmiki w Internecie. Do dobrego systemu śledzącego potrzeba gigantycznej integracji bzz danych, wtedy na prawdę brdzo dużo będzie można powiedzieć o danych obywatelach.Janek Trader pisze:No i co?
Jedni piszą, że są kontrolowani inni że nie są, a odważnego żeby to sprawdzić jak nie było tak nie ma
w tym temacie chodzi mi tylko i wyłącznie o potwierdzenie w praktyce szybkości działania INDECT-a i czy w ogóle to działa i jest użyteczne, czy jak w większości różnych pomysłów kasa poszła w pizdu...Płoć pisze:Indect? Są lepsze systemy znane od dawna. Jakbyś się interesował tylko tematyką to byś je znał. Pooglądaj sobie filmiki w Internecie. Do dobrego systemu śledzącego potrzeba gigantycznej integracji bzz danych, wtedy na prawdę brdzo dużo będzie można powiedzieć o danych obywatelach.Janek Trader pisze:No i co?
Jedni piszą, że są kontrolowani inni że nie są, a odważnego żeby to sprawdzić jak nie było tak nie ma