Ilan 1.4 Expert Advisor
Pierwszy parametr ustawiasz jak decydujesz wg klucza
0 -TF wykresu
1 M1 //obojętnie co na wykresie
2 M5 //jw
3 M15 //jw
...
i tak dalej
pozostałe dwa parametry nie wiem, jak mogą wyglądać, ale w opisie jest przykładowo 3 i 5
Nie próbowałem tego, jest dość popularny wśród radzieckiego wojska, więc na ruskich forach trzeba poszukać opisów.
Dodano po 11 godzinach 55 minutach:
nowsza wersja
0 -TF wykresu
1 M1 //obojętnie co na wykresie
2 M5 //jw
3 M15 //jw
...
i tak dalej
pozostałe dwa parametry nie wiem, jak mogą wyglądać, ale w opisie jest przykładowo 3 i 5
Nie próbowałem tego, jest dość popularny wśród radzieckiego wojska, więc na ruskich forach trzeba poszukać opisów.
Dodano po 11 godzinach 55 minutach:
nowsza wersja
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
A wiesz jak przerobić np. takie znaczki na bardziej zrozumiałe?
Kod: Zaznacz cały
extern double Lots = 0.1; // ňĺďĺđü ěîćíî č ěčęđîëîňű 0.01 ďđč ýňîě ĺńëč ńňîčň 0.1 ňî ńëĺäóţůčé ëîň â ńĺđčč áóäĺň 0.15
pracuje głównie na ilan 1.6 dynamic i w jego parametrach nie mastrike pisze:Tzn ? który parametr? jak powinien być ustawiony?mike_05 pisze:W parametrach jest takie coś:strike pisze:Czy wie ktoś co jest przyczyną, iż raz na jakiś czas różne wersje Ilana na realnym koncie przestają handlować wyświetlają error:0? na demo działają równolegle bez problemu. A za kilka dni na real zaczyna działać.
to jest przełącznik TF, pierwszy ustawia na jakim TF zawiera transakcjie, drugi po ilu transakcjach przełącza się na H1, trzeci to samo ale na H4.Kod: Zaznacz cały
extern int TFIlanX=0; extern int nH1=0; extern int nH4=0;
Myślę, ze ten parametr powoduje, że ilan "zasypia".
extern int TFIlanX=0;
extern int nH1=0;
extern int nH4=0;
w 1.43 też nie znalazłem, jakieś nowe pomysły na error:0?