Na platformie IDM i Sexy banku jest opcja ,,Otwarty wskaznik''. Czy probował ktoś może dodawac inne wskazniki niż te które sa dostępne na platformie?
Czy wie ktoś jak to zrobić??
Jakiego typu pliki przyjmie platforma?
Czy wie ktoś jak napisać wskaznik do platformy, czy można w ogóle?(mam pomysł na wskażnik liniowy)
IDM TRADER - Polska Platforma
W Saxo chyba coś ostatnio nawala. Pomaga zmiana TF na wykresie.ryc pisze:Taki apel do władcy platformy:
Niezwlocznie naprawić nadążanie wykresów M1 za ceną, bo nierzadkie są kilkunastopipsowe różnice i czasem nawet kilkuminutowe postoje ceny na wykresie.
Potem szybko namalowane 3 świeczki i to ma być w porządku?
najprędzej to wina twojego dostawcy internetu lub łącza niż platformyryc pisze:Taki apel do władcy platformy:
Niezwlocznie naprawić nadążanie wykresów M1 za ceną, bo nierzadkie są kilkunastopipsowe różnice i czasem nawet kilkuminutowe postoje ceny na wykresie.
Potem szybko namalowane 3 świeczki i to ma być w porządku?
Biore cene z okna transakcji porównuje ją z ceną M1 na wykresie i wychodzi spora różnica. Coś tam wstrzymuje swieczki, od czasu do czasu, tak dyskretnie.zeuss pisze: najprędzej to wina twojego dostawcy internetu lub łącza niż platformy
W tym samym czasie inne platformy funkcjonuja bez zarzutu.
Skoro inne platformy chodza OK, to wychodzi ze jednak władca czegoś nie dopilnował albo ... dopilnowal.
Apel jak najbardziej podtrzymuję.
To nie tak, to nie jest rynek regulowany tylko rynek OTC..,często zdarza się nawet u tego samego brokera że świeczka np. 1 minutowa różni się znacznie od świeczki dziennej lub 4 godzinnej.....,to jest urok MM.Dlatego się zapluwam...ryc pisze: Biore cene z okna transakcji porównuje ją z ceną M1 na wykresie i wychodzi spora różnica. Coś tam wstrzymuje swieczki, od czasu do czasu, tak dyskretnie.
Skoro inne platformy chodza OK, to wychodzi ze jednak władca czegoś nie dopilnował albo ... dopilnowal.

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
jaką masz prędkosc netu?ryc pisze:Biore cene z okna transakcji porównuje ją z ceną M1 na wykresie i wychodzi spora różnica. Coś tam wstrzymuje swieczki, od czasu do czasu, tak dyskretnie.zeuss pisze: najprędzej to wina twojego dostawcy internetu lub łącza niż platformy
Apel jak najbardziej podtrzymuję.
jaką masz karte graficzna?
java?
srodowisko.NET?
wiem o czym mówisz, miałem z tym doczynienia gdy korzystałem z niskotransferowego netu
ta platforma jest wymagająca
Wydaje mie się że rozumiem co to jest OTC. Ja tylko po prostu wymagam aby cena na wykresie byla taka sama jak kwotowanie w oknie transakcyjnym tej samej platformy. Uważam za niedopuszczalne wstrzymywanie ruchu świeczek na kilka minut. To chyba dosc proste jest: skoro kwotowanie jest ok, to poprosze o to samo na wykresie aby mnie w balona nie robił. Czy na takie cos trzeba superkomputera?zz pisze: To nie tak, to nie jest rynek regulowany tylko rynek OTC..,często zdarza się nawet u tego samego brokera że świeczka np. 1 minutowa różni się znacznie od świeczki dziennej lub 4 godzinnej.....,to jest urok MM.Dlatego się zapluwam...
zeuss - odpowiem na priv.
trochę za mało danych co do tego sprzętu, ale żle zainstalowane sterowniki k.g mogą powodowac ten problem.ryc pisze: Ja tylko po prostu wymagam aby cena na wykresie byla taka sama jak kwotowanie w oknie transakcyjnym tej samej platformy. Uważam za niedopuszczalne wstrzymywanie ruchu świeczek na kilka minut. To chyba dosc proste jest: skoro kwotowanie jest ok, to poprosze o to samo na wykresie aby mnie w balona nie robił. Czy na takie cos trzeba superkomputera?
Odinstaluj sterow.karty gr, zciągnij Driver Cleaner 3,wyczysc system z resztek sterowników,pozwól aktualizacji syetemowej zainstalowac sterowniki lub sam to zrób z odpowiedniej strony.
Zaktualizuj środowisko net do 4.0