A to słuszna decyzja z jego strony

benq41 pisze:Sama raczej nie spotkasz na forach bo sie wycofał z życia na pokaz z niczym. Ja myślę że to mu tak zwisa, że jeśli chciałby to zrobiłby to na Samczyka a nie na bena. Bądź poważny Krystian i nie siej zamentu.
Jestem jeszcze na investio jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć. Ale spoko koleś z Sama.
Pozdro bro.
krystian74 pisze:benq41 to samczyk wystarczy trochę pogrzebać na forach.
-- Dodano: ndz 06-11-2016, 15:38 --
Jednoczesne użycie ustawień 7,28,119 i 9,26,52 oraz 9,17,26 przy odpowiednim ustawieniu Chikou Span daje bardzo dobre pozycje do wejścia. Wystarczy poszukać w necie. Nie trzeba posiłkować się japońskimi książkami. Tu strona gdzie można zakupić owe pozycje;
https://www.amazon.co.jp/%E6%9C%AC-%EF% ... 4883999475
krystian74 pisze:benq41 pisze:Sama raczej nie spotkasz na forach bo sie wycofał z życia na pokaz z niczym. Ja myślę że to mu tak zwisa, że jeśli chciałby to zrobiłby to na Samczyka a nie na bena. Bądź poważny Krystian i nie siej zamentu.
Jestem jeszcze na investio jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć. Ale spoko koleś z Sama.
Pozdro bro.
krystian74 pisze:benq41 to samczyk wystarczy trochę pogrzebać na forach.
-- Dodano: ndz 06-11-2016, 15:38 --
Jednoczesne użycie ustawień 7,28,119 i 9,26,52 oraz 9,17,26 przy odpowiednim ustawieniu Chikou Span daje bardzo dobre pozycje do wejścia. Wystarczy poszukać w necie. Nie trzeba posiłkować się japońskimi książkami. Tu strona gdzie można zakupić owe pozycje;
https://www.amazon.co.jp/%E6%9C%AC-%EF% ... 4883999475
@Samczyk, @benq41, @Wajgel to te same osoby jak można komuś zaufać kto tyle razy zmienia nazwę. Samczyk piszę do Ciebie daj spokój. Na YT wykasuj filmy bez głosu, jedynie się ośmieszasz.
W zalaczniku ciag dalszy przygod z audcad, rzeklbym ze to sama przyjemnosc:Greg68E pisze:Fale zasiegi i cykle TYLKO na D1, co wiecej dobre wyznaczenie fali i prowadzenie na d1 to sama przyjemnosc
witamarszeniko pisze:Hej Greg,
u jakiego brokera robisz analizy pod fale i cykle? bo widzę, że u mnie 26 dzień będzie dopiero jutro a u Ciebie jest już dzisiaj. Dodam że mam brokera bez świeczek niedzielnych a i tak brakuje jednej świeczki.
Niestety nie wykorzystalem tego do konca, za szybko przeskoczylem na inna pare na inny sygnal, i gdy po czasie patrze na to z jaka precyzja cena dochodzi do TP czuje sie tak:mario 6 pisze:Witam wszystkich miłośników Ichimoku w Nowym Roku.Rzeczywiście fala N spadkowa na parze AUDCAD dotarła w punkt do ostatniego TP można było ładnie zarobić,czy Pan Panie Grzegorzu był w tej operacji do końca